free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3–1

Άλλη μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο πέτυχε η Κηφισιά, καταβάλλοντας και την Αγία Παρασκευή με το εμφατικό 3-1.

Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης γιόρτασε για την επιτυχία της και την επάνοδό της στη Γ’ Εθνική. Η «Σάντα» αγωνίζονταν από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με αριθμητικό μειονέκτημα, ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές.

Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν στο 16′ ο Γεωργόπουλος με κεφαλιά, στο 30′ ο Μεϊμάρογλου με πλασέ και στο 42′ ο Έσλερ με πλασέ . Ενδιάμεσα οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει στο 35′ με το πέναλτι του Τζίτζη.

Αποβολές: 49′ Δρόσης (δ.κ.), 86′ Τζίτζης (απευθείας κόκκινη)

Διαιτητές: Καπίρης, Ανδρέου-Γαλάνης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας): Κόρμπας, Αποστόλου, Έσλερ, Γεωργόπουλος, Μείμάρογλου (59′ Στριμμένος), Τζέλη, Ρέντζης (77′ Παλιαρούτας), Πρίτσας (75′ Τόσκα), Παπαδόπουλος, Γκούμας, Βουγιουκλίδης (65′ Οκσίσογλου)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Παπαγεωργίου, Τζίτζης, Μπέκος, Παναγόπουλος, Δρόσης, Δημογιάννης (59′ Φουκούλης), Λαζόπουλος (77′ Ζαφείρης), Χατζίου, Κοβάνης (82′ Καρούντζος), Μπιτσικάρης, Κραψίτης (65′ Ψαραδέλης). 

 

Related posts

Διαπρέπει στην σουηδική Γιένσεπινγκ ο Γρηγόρης Συράκος

Έσωσε τη νίκη στο τέλος ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου!

abola10

Εποχή Σιλεβίστα στον ΠΑΟ Ρουφ