free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Σπουδαία η αντίδραση των παικτών μου»

Ευχαριστημένος από τη γενικότερη εικόνα των ποδοσφαιριστών του απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Α.Ο. Χαίδαρίου Νίκος Παπαρούνης

 

 

 

 

 

Αρκετά δυνατός κι ανταγωνιστικός αποδείχθηκε ο Α.Ο. Χαϊδαρίου στην εκτός έδρας  αναμέτρησή του κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ, αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας. 

Παρά το γεγονός ότι οι «κυανέρυθροι» υποχρεώθηκαν από το 67ο λεπτό να συνεχίσουν το παιχνίδι κόντρα στην ισχυρή «Αούστρια» με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Γιώργου Παληγιώργου με απευθείας κόκκινη, εντούτοις έβγαλαν ψυχή κι έχοντας ξεκάθαρο

αγωνιστικό πλάνο, κατάφεραν να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία του Χαράλαμπου Μίχου, φεύγοντας με το 0-0 στις αποσκευές τους. 

Ο τεχνικός Νίκος Παπαρούνης εξήρε την αγωνιστική προσήλωση των ποδοσφαιριστών του:

 

«Θεωρώ ότι έγινε ένα κλειστό παιχνίδι, με τους παίκτες μου να δείχνουν γενικά αρκετά καλό πρόσωπο. Η αποβολή του Παληγιώργου με απευθείας κόκκινη αναπροσαρμοσε τα πλάνα μας. Υποχρεώθηκα να θυσιάσω παίκτες και να αλλάξουμε τακτική. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σταθώ στον τρόπο με τον οποίο προσέγγισνα οι ποδοσφαιριστές μου την αναμέτρηση. Έβγαλαν σπουδαία αντίδραση. Καταφέραμε να κλείσουμε τους διαδρόμους και τουλάχιστον να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Πλέον συνεχίζουμε τη προσπάθειά μας και θα επικεντρωθούμε ενόψει του τελευταίου αγώνα της χρονιάς κόντρα στη Διάνα Ηλιούπολης.

 

Ένα παιχνίδι, όπου θα επιστρέψουμε στη φυσική μας έδρα και θα κυνηγήσουμε τη νίκη, ώστε να κατακτήσουμε την ιδιαίτερα τιμητική Τρίτη θέση.

Θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα χρόνια πολλά και Καλό Πάσχα σε όλον τον κόσμο»

  

Δυνατό φιλικό με τον Αθηναϊκό θα δώσει την Μεγάλη Τετάρτη ο Α.Ο. Χαϊδαρίου στο «Τ. Χαραλαμπίδης» στις 5 μ.μ.

 

Related posts

Ο Ηλίας Καλοπήτας στην τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω

Abola Team 3

Γκλεγκλές: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε για τη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

ΙΑΣΩΝ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 3-2

abola10