free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Δεχθήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη»

Στους τομείς που οδηγησαν την ομάδα του στην εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Λιοσίων, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης

 

 

 

 

Τις καλές του εμφανίσεις στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ συνέχισε ο Πανερυθραϊκός, παρά την εντός έδρας ήττα με 2-1 που γνώρισε από τον Ολυμπιακό Λιοσίων.

 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων ανέδειξε αρκετές αρετές, ιδιαίτερα στην μεσοεπιθετική του λειτουργία, γεγονός το οποίο  άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Αντώνη Τσιμπάκη

 

«Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τη συνολική μας παρουσία κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων. Είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Διάστημα όπου μπήκαμε πολύ δυνατά κι ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ. Μάλιστα, θα μπορούσαμε με λίγη τύχη να είχαμε «καθαρίσει» το παιχνίδι, αφού δημιουργήσαμε και χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες, Κάτι το οποίο δεν συνέβη. Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη, γεγονός το οποίο μας οδήγησε στην ήττα.

 

Γενικότερα πάντως, θεωρώ ότι λειτουργήσαμε πολύ καλά κι επιβεβαιώσαμε την αγωνιστική άνδο του δευτέρου γύρου. Θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα καλές γιορτές και καλή Ανάσταση σε ολόκληρο το φάσμα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας. Όπως φυσικά και σε όλον τον κόσμο γενικότερα»

 

 

 

Related posts

Τσιμπάκης: «Να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Καζάκος στη Διάνα Ηλιούπολης

admin

«Κληρώνει» για Μητρούση στα Σούρμενα