free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουτσουδάκης: «Παράσημο για εμάς η νίκη κόντρα στον Πρωταθλητή!»

Στη σπουδαιότητα τιυ θριάμβου επί του Πρωταθλητή του ομίλου ΠΑΟ Καματερού αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θοδωρής Κουτσουδάκης

 

 

 

 

Ένα δείγμα των σπουδαίων εφετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο ΠΑΣ Γαλάτσι, θριαμβεύοντας με 2-1 στην έδρα του, του Πρωταθλητή του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ ΠΑΟ Καματερού.

 

Απέναντι στην κατά τεκμήριο ποιοτικότερη ομάδα του ομίλου, το νεανικό συγκρότημα των βορείων προαστίων ανέδειξε στο χορτάρι πολλές αρετές, όπως φυσικά πάθος και ψυχή. Στοιχεία, τα οποία το οδήγησαν εκ του ασφαλούς σε αυτόν τον θρίαμβο. Μα πάνω απ’ όλα του έδωσαν τη δυνατότητα να διευρύνει το αήττητο της έδρας και να διατηρηθεί σχετικά ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Με τον τεχνικό Θοδωρή Κουτσουδάκη να επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές του:

 

Πήραμε μία τεράστια νίκη κόντρα στον Πρωταθλητή. Το γεγονός ότι κερδίσαμε την κορυφαία ομάδα του ομίλου, που διαθέτει έναν πολύ επιτυχημένο προπονητή που έχει δώσει την ταυτότητά του, τον Νίκο Κουνάδη αποτελεί σπουδαίο παράσημο για εμάς, όπως φυσικά και το γεγονός ότι για ακόμη ένα παιχνίδια διατηρήσαμε το απόρθητο της έδρας μας. Από εκεί κι έπειτα θα φροντίσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του ομίλου.»

 

Related posts

Χτύπησε ο Κοσκινάς, «πονάει» ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Στο τέλος θα δούμε τί έχουμε πετύχει»

Ζαμπούρας: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»