free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ραφαηλίδης: «Οι παίκτες μου δείχνουν τρομερή διάθεση να γυρίσουν την κατάσταση»

Τη αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών του εξήρε ο τεχνικός του Υμηττού Μάκης Ραφαηλίδης, ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας του πρωταθλήματος

 

 

 

Η ήττα που γνώρισε ο Υμηττός με 3-1 από την Ιεράπολη μπορεί να μείψσε στο ελάχιστο τις ελπίδες για παραμονή στον δεύτερο απαιτητικό όμιλο της Β’ Κατηγορίας, ωστόσο, στο στρατόπεδο της ομάδας των ανατολικών προαστίων η αποφασιστικότητα για την εκπλήρωση του αντικειμενικού στόχου της σωτηρίας, περισσεύει.

 

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Μάκη Ραφαηλίδη, ο οποίος έσπευσε να συγχαρεί την γενικευμένη προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες του από τον περασμένο Δεκέμβριο:

 

«Το σκορ από την Ιεράπολη θεωρώ ότι είναι πλασματικό. Καταλυτικό ρόλο θεωρώ ότι διαδραμάτισε ένα ατομικό λάθος, που επέφερε και την αποβολή του βασικού μας τερματοφύλακα Γιάννη Κορμπάκη στο 15’ στη φάση από την οποία προέκυψε το πέναλτι, με το οποίο οι αντίπαλοί μας άνοιξαν το σκορ.

 

Από εκείνο το σημείο και παρά το γεγνός ότι συνεχίσαμε με αριθμητικό μειονέκτημα, εμείς ήμασταν η ομάδα, που δημιούργησε τις πιο χαρακτηριστικές ευκαιρίες και αθ μπρούσε να είχε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Σίγουρα αμετά από αυτό το σκορ, η απόστολή μας φαινομενικά είναι πιο δύσκολη από τους ανταγωνστές μας, αφού θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες, όπως τα Μελίσσια και τον Κένταυρο Βριλησσίων, ωστόσο,. Οι παίκτες μου δείχνουν τρομερή θέληση να υπερβάλλουν ξανά εαυτούς και να φανούν δυνατοί. Όπως τον περασμένο Δεκέμβριο εκινήσαμε μία προσπάθεια και βρεθήκαμε να έχουμε το πλεονέκτημα, έτσι μπορούμε να ξανακάνουμε τούμπα την κατάσταση.»

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα της Κυριακής (8/3) σε Α’, Β’ και Γ’ Αθηνών

Abola Team

Χαραλαμπίδης: «Νίκη που μας επιτρέπει να ελπίζουμε σε κάτι καλό»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Τελικός το ματς με την Αρμενική!»