free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Η εμφάνιση κόντρα στον Φωστήρα μας όπλισε με δύναμη»

«Προίκα» για την ομάδα του αποτελεί σύμφωνα με τον προπονητή του Α.Ο Ιλίου η αγωνιστική της συμπεριφορά απέναντι στον Πρωταθλητή Φωστήρα

 

 

 

Μία από τις κορυφαίες εφετινές του εμφανίσεις στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο τη Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ πραγματοποίησε ο Α.Ο. Ιλίου απέναντι στον Πρωταθλητή Φωστήρα.

 

Μπορεί η νοεφώτιστη ομάδα των δυτικών προαστίων να ηττήθηκε με 3-1 από την ομάδα του Ταύρου, η οποία ήδη από τώρα κάνει τα πλάνα της για την επόμενη σεζόν, ωστόσο κατά γενικότερη ομολογία η εικόνα που παρουσίασε ήταν εξαιρετική, αφού δημιούργης εκι έχασε πληθώρα ευκαιριών.

 

Με τον τεχνικό Γιώργο Τζώτζη να εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του από το πρόσωπο που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του κόντρα στον «Φονέα»:

 

«

Σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνολική μας εμφάνιση ακι τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν οι ποδοσφαιριστές μου την αναμέτρηση με τον Φωστήρα. Κοιτάξαμε στα μάτια τον σπουδαίο μας αντίπαλο, ο οποίος έχει αναδειχθεί εδώ και καιρό πρωταθλητής και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και σαγφέστατα το σκορ μας αδικεί, Αυτό που κρατάμε όμως είναι η γενικότερη συμπεριφορά μας Η εμφάνιση κόντρα στον Φωστήρα μας όπλις εμε δύναμη και μας έκανε να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Πλεόν το μυαλό και η σκέψη μας επικεντρώνεται στην κομβική αναμέτρηση με τον Άγιαξ Ταύρου, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει ποια ομάδα θα παραμείνει στην Α’ Κατηγορία. Με ανάλογη εμφάνιση, θεωρώ ότι έχουμε όλα τα φόντα να πάρουμε τη νίκη που τόσο πολύ επιζητούμε»

 

 

Related posts

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: Εξαιρετικό το κλίμα στη Διάνα Ηλιούπολης

Abola Team

Είχε κέφια το Χαϊδάρι!

abola10

Κιλιμτζίδης: «Ανταγωνιστικοί απέναντι στον Πανερυθραϊκό»

Kώστας Παλαιολόγος