free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νίκησε η ανθρωπιά στο «ντέρμπι» της ΑΕ Χαλανδρίου με τους φίλους Βαζέχα

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη το φιλικό για φιλανθρωπικούς σκοπούς μεταξύ ΑΕ Χαλανδρίου και φίλων Βαζέχα

 

 

 

 

 

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ της ΑΕ Χαλανδρίου και των φίλων Βαζέχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε πολύ μεγάλη ανταπόκριση από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, πήγαν για την στήριξη των οικογενειών που επλήγησαν το καλοκαίρι, από την δολοφονική πυρκαγιά στο Μάτι.

 

 

Το γήπεδο ήταν κατάμεστο από φιλάθλους, με τους τυχερούς να απολαμβάνουν αστέρια του παρελθόντος όπως οι Βαζέχα, Βάντζικ, Λυμπερόπουλο, Κοτσώλη, Γεωργάτο, Αποστολάκη, Γιαννακόπουλο, Μπασινά Καραγκούνη, Κατσουράνη, να παίζουν μπάλα και να θυμίζουν σε όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο του Χαλανδρίου, γιατί αγαπήσαμε και δεν θα πάψουμε ποτέ να αγαπάμε το ποδόσφαιρο.

 

 

 

Η ανακοίνωση της ομάδας: «Η ΑΕ Χαλανδρίου σε συνεργασία με τους φίλους Βαζέχα και τη στήριξη του Δήμου Χαλανδρίου, διοργάνωσε φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την οικονομική ενίσχυση των πυροπλήκτων από την πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, τη Δευτέρα 22 Απριλίου στο δημοτικό Στάδιο Χαλανδρίου Νίκος Πέρκιζας .

 

Γεύση από Euro 2004 πήραν εκατοντάδες θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο.

 

Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν κορυφαία ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο Γιόζεφ Βάντσικ, Νίκος Λυμπερόπουλος, Στέφανος Κοτσώνης, Γρηγόρης Γεωργάτος, Στράτος Αποστολάκης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Άγγελός Μπασινάς, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης , καθώς και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Χαλανδρίου όπως ο Δημήτρης Κασίμης , Γιώργος Ζώταλης, Δημήτρης Ρούσσος, Τάσος Παστός , Κώστας Γιαλαμαδάκης, Νίκος Γιαλεσάκης και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει ο Πρόεδρος της ΑΕ Χαλανδρίου Αλέξανδρος Θανασάς. Στον αγώνα συμμετείχαν και ενεργοί ποδοσφαιριστές της ομάδος μας.

 

Να ευχαριστήσουμε Θερμά όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας και φυσικά τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε αυτή τη σημαντική προσπάθεια.».

 

 

 

Related posts

Αποχώρηση Φιλίππου από την Κηπούπολη!

abola10

«Εξάσφαιρος» ΠΑΟ Ρουφ!

Abola Newsroom

Χαλάνδρι-ΑΟ Περιστερίου 0-4

Abola Team 3