free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Θέλουμε νίκες μέχρι το τέλος»

To έναυσμα για νίκες στις τελευταίες αναμετρήσεις με Παπάγο και Ατρόμητο Χαλανδρίου έδωσε ο τεχνικός της Αθηναϊδας Παναγιώτης Καλαϊτζίδης

 

 

 

 

Την εκπληκτική της πορεία στον δεύτερο γύρο συνέχισε ακάθεκτη η Αθηναϊδα, χάρη στη σπουδαία της εκτός έδρας νίκη επί του φορμαρισμένου ΠΟΨ με 2-1.

 

Μία επιτυχία, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στην «Κυρία» να αναρριχηθεί στην τέταρτη θέση του πρώτου απαιτητικού ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με 48 βαθμούς και ενώ απομένουν δύο μόλις «στροφές» για την ολοκλήρωση του εφετινού «μαραθωνίου»

 

Με τον τεχνικό Παναγιώτη Καλαϊτζίδη να δίνει το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα:

 

«Πετύχαμε μία ακόμ σημαντική νίκη σε μία δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή του ΠΟΨ, που μας επέτρεψε να δώσουμε συνέχεια στην εξαιρετική πορεία που έχουμε διαγράψει στον δεύτερο γύρο, όπως μαρτυρούν οι εννιά νίκες στα δέκα τελευταία παιχνίδια.

 

Από εκεί και έπειτα βρεθήκαμε στην τέταρτη θέση και όσον αφορά τις πιθανότητες να βρεθούμε στα μπαράζ, θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας, αν και γνωρίζουμε ότι δεν είναι με το μέρος μας. Αυτό, που προέχει, είναι να συνεχίσουμε με νίκες μέχρι το τέλος και να προετοιμαστούμε ακτάλληλα, ενόψει των δύο τεελτυαίων αγώνων  με Παπάγο και Ατρόμητο Χαλανδρίου».

 

   

Related posts

Ζαμπούρας: «Πολύ σπουδαίο επίτευγμα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζει ο Γιάννης Μπλούκας στον ΟΑΝΑ

Kώστας Παλαιολόγος

Σιδηράς: «Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων!»