free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πλάκας: «Σημαντικό που έχουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας»

Στην κρισιμότητα των αγώνων μπαράζ με τον Αιολικό, αναφέρθηκε ο δυναμικός στόπερ του Ιωνικού Άρης Πλάκας

 

 

 

Στους ρυθμούς των επερχόμενων αγώνων  μπαράζ με τον Αιολικό, κινούνται τα πάντα πλέον στον Ιωνικό.

 

Οι «κυανόλευκοι» θα πάρουν λίγες ημέρες άδεια από τον πρπονητή τους Δημήτρη Αρναούτη, ώστε να «γεμίσουν» τις μπαταρίες τους και να ηρεμήσουν πνευματικά μετά το πολύ πιεστικό και εξοντωτικό πρόγραμμα, που έβγαλαν εις πέρασαν στον απαιτητικό πέμπτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

 

Με την ειδοποιό διαφορά, όμως ότι μετά την επιστροφή τους θα κληθούν να δουλέψου εμπεριστατωμένα, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον πρώτο … τελικό της σειράς που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Μαίου στην Μυτιλήνη

 

 Ο Άρης Πλάκας αποτέλεσε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της εφετινής πορείας των «κυανόλευκων».

Ο δυναμικός στόπερ υπήρξε από τις πιο σημαντικές φυσιογνωμίες στην αντεπίθεση, που επιχείρησε η ομάδα της Νεάπολης και σηματοδότησε ένα αήττητο 20 συνεχόμενων  αναμετρήσεων.

 

Στις δηλώσεις που παραχώρησε, ο πολύπειρος αμυντικός, σδτάθηκε στις επερχόμενες αναμετρήσεις με τον Αιολικό, που θα κρίνουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς:

 

«Προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τις αναμετρήσεις μπαράζ με τον Αιολικό, που θα καθορίσουν και τον πολύ μεγάλο μας εφετινό στόχο. Βρισκόματε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε, θεωρώ ότι έχουμε όλα τα φόντα να τα καταφέρουμε.

Εκτιμώ ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι θα δώσουμε τον αγώνα ρεβάνς στην έδρα μας. Πρώτα βέβαια θα χρειαστεί να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Αιολικού, που θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου.

 

Ο  κόσμος που θα έρθει να μας συμπαρασταθεί, θα μας προσφέρει τεράστια ώθηση. Κάτι το οποίο κάνει καθ’ όλη την διάρκεια της εφετινής περιόδου και αποτελεί τον έξτρα παίκτη»

 

 

Related posts

MOTW: Εθνικός – Φωστήρας

Κωνσταντίνος Περούλης

Ανακοίνωση του ΓΣ Ηλιούπολης

admin

Δύο στα δύο ο Πανθηραικός

Mάνος Χρυσός