free page hit counter
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: «Προχωράμε ενωμένοι, ακατάλληλος ο Περράκης» (βίντεο)

Ανακοίνωση εξέδωσαν από τους «νερατζούρι» λίγες μέρες μετά τον υποβιβασμό τους στα τοπικά πρωταθλήματα.

Στο Χαραυγιακό έκριναν όπως έπρεπε να περάσει ένα χρονικό διάστημα ώστε να μην πάρουν αποφάσεις εν θερμώ μετά την εντός έδρας ήττα της τελευταίας αγωνιστικής από το αδιάφορο βαθμολογικά Αιγάλεω (14/4) με συνέπεια να χάσουν την ευκαιρία να αγωνίζονται και τη νέα σεζόν στις εθνικές κατηγορίες.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση του Χαραυγιακού, ο σύλλογος προχωράει ενωμένος και δυνατός με σκοπό να τον επαναφέρουν στις εθνικές κατηγορίες, ενώ παράλληλα υπογραμμίζουν πως είναι περήφανοι για τους αθλητές τους και για τον αγώνα που έδωσαν μέχρι τέλους, ώστε να κρατήσουν την ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Τέλος… πυρά εξαπολύουν κατά του Περράκη, που ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης με το Αιγάλεω και ο οποίος… έκλεισε τα μάτια του στο καταφανέστατο πέναλτι που έγινε πάνω στον Κασσιανό στο 87’ (υπάρχει το βίντεο της φάσης που μας έστειλαν από το Χαραυγιακό, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω).

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαραυγιακού:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χαραυγιακού εύχεται στους προπονητές τους αθλητές τους φίλους του συλλόγου, Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι και πικραμένοι για τον υποβιβασμό του συλλόγου μας, κυρίως με τον τρόπο που αυτός ήρθε. Είμαστε περήφανοι όμως για τους αθλητές μας και τον αγώνα που έδωσαν ιδιαίτερα στον δεύτερο γύρο. Συνεχίζουμε ενωμένοι και πιο δυνατοί με την εμπειρία της φετινής περιόδου ως εφόδιο στην προσπάθεια μας για να επαναφέρουμε το ιστορικό σωματείο εκεί που ανήκει.

Υ.Γ.

Προσπαθούμε να μην αναφερόμαστε στην διαιτησία αλλά τώρα που έχει περάσει λίγος χρόνος (όχι εν θερμώ) και βλέποντας τις φάσεις του τελευταίου αγώνα μας με το …αδιάφορο (!) Αιγάλεω μας δημιουργείται μεταξύ άλλων το εύλογο ερώτημα:

Γιατί ο διαιτητής κ Περάκης ο οποίος έχει δηλώσει κόλλημα στο να μας σφυρίζει λόγω εντοπιότητας, ορίστηκε στο συγκεκριμένο αγώνα και γιατί είχε συνεχώς εις βάρος μας υποδείξεις με αποκορύφωμα την ανατροπή του Κασσιανού μέσα στην περιοχή όπως καθαρά προκύπτει από το βίντεο του αγώνα τον οποίο μετέτρεψε σε φάουλ εκτός περιοχής. Δύο βεβαίως μπορεί να είναι οι απαντήσεις και καλό θα ήταν η ΚΕΔ να τις λάβει υπ’ όψιν της πως:

Η’ ο κ. Περάκης είναι ακατάλληλος ή είναι επικίνδυνος».

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/6jwyvgX2GiY” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Related posts

Αναβολές σε Γ’ Εθνική και Γυναικείο

abola10

Mια Ομάδα, Μια Οικογένεια το μυστικό της επιτυχίας του ΠΑΟ Ρουφ

admin

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του 7ου ομίλου (7η αγων.)

Γιώργος Ανανίδας