free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αρναούτης: «Κάθε ομάδα έχει από 50% πιθανότητες»

Το στίγμα του για τις επερχόμενες «μάχες» μπαράζ κόντρα στον Αιολικό έδωσε ο τεχνικός του Ιωνικού Δημήτρης Αρναούτης

 

 

Στους ρυθμούς των επερχόμενων αγώνων μπαράζ ανόδου με τον Αιολικό κινούνται τα πάντα στον Ιωνικό.

 

Η φιλόδοξη ομάδα της Νεάπολης, με … κεκτημένη ταχύτητα από το εντυπωσιακό ντεμαράζ που επιχείρησε στον καθοριστικό δεύτερο γύρο του πέμπτου συγκλονιστικού ομιλου, καλείται να φανεί αντάξια των προσδοκιών και να κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

 

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Δημήτρης Αρναούτης, ωστόσο, φροντίζει να διατηρεί χαμηλούς τους τόνους.

 

Ο προπονητής, ο οποίος έχει να επιδείξει ένα εκπληκτικό αήττητο σερί 20 αναμετρήσεων στον πάγκο του Ιωνικού, έσπευσε να σταθεί στις ιδιαιτερότητες και τον βαθμό δυσκολίας που συγκεντρώνουν οι επερχόμενοι αγώνες κόντρα στον Αιολικό, ζητώντας από τους παίκτες του να επιδείξουν την απαιτούμενη προσήλωση και σοβαρότητα

 

«Όλο αυτό το διάστημα δουλεύουμε πυρετωδώς, με σκοπό να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα προσηλωμένοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι για τα παιχνίδια μπαράζ με τον Αιολικό. Η ιστορία  έχει αποδίξει ότι τέτοιου είδους αναμετρήσεις παρουσιάζουν πολλές ιδιαιτερότητες και κάθε ομάδα έχει από 50% πιθανότητες να φτάσει στην επίτευξη του στόχου  Από την πλευρά μας θα προσεγγίσουμε το κάθε παιχνίδι με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Σεμνά και ταπεινά θα δουλέψουμε σκληρά τις ημέρες που απομένουν μέχρι το πρώτο παιχνίδι.»

 

 

 

 

Related posts

Μαρκό: Κάλεσμα κόσμου ενόψει Πόρου

Abola Newsroom

ΦΩΣΤΗΡΑΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-2 Τα στιγμιότυπα

admin

Τέλος ο Μπότος από τον Ερμή Κορυδαλλού!

Abola Team