free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Θα χρειαστεί σοβαρότητα και συγκέντρωση»

Το στίγμα του ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας του πρωταθλήματος έδωσε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου

 

 

 

 

Μία από τις εφετινές ευχάριστες εκπλήξεις του τρίτου ανταγωνιστικού ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ συνιστά η Λυκόβρυση.

 

Το νεανικό συγκρότημα των βορείων προαστίων έχει πραγματοποιήσει εκπληκτική πορεία, πέρα από κάθε προσδοκία τηρουμένων των αναλογιών, αλλά και των δυσκολιών,που το ταλανίζουν και με γνώμονα τη σκληρή δουλειά, αλλά και το αστείρευτο ταλέντο των παικτών που απαρτίζουν το ρόστερ της έχει καταφέρει να διατηρηθεί στην πρώτη τριάδα και να τρέφει σοβαρές αξιώσεις για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

 

Ο τεχνικός Κώστας Ιωάννου αναφερόμενος στην καθοριστική τελική ευθεία που περιμένει την ομάδα του αμέσως μετά την εορταστική περίοδο του Πάσχα κόντρα  σε Ζέφυρο και Γκυζιακό, έπεσυσε να δώσει το δικό του στίγμα, συνιστώντας από τους παίκτες του την απαιτούμενη προσοχή:

 

«Η ομάδα μας εξακολουθεί να βρίσκεται εντός στόχων παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του εορτασμού του Πάσχα μας περιμένεου δύο πολύ δυνατά παινίδια κόντρα σε Ζέφυρο και Γκυζιακό, τα οοία χρειάζεται να τα αντιμετωπίσουμε με τη απαιτούμενη σοβαρότητα και συγκέντρωση. Από τη πλευρά μας θα παλέψουμε για δύο νίκες και στο τέλος θα δούμε τί έχουμε πετύχει. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο καλό Πάσχα κι ευτυχισμένες γιορτές».

 

 

 

Related posts

Ευχαριστούν Σκαρλάτο στο Θρίαμβο Αθηνών

abola10

Δείτε εδώ live την κοπή πίτας της ΕΠΣ Αθηνών

abola10

Κεκλεισμένων οι αγώνες και στην Αθήνα

abola10