free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Να κλείσουμε θετικά τη χρονιά»

To σύνθημα για νίκες κόντρα σε Πεύκη και Άμιλλα Περιστερίου αντίστοιχα, έδωσε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης

 

 

 

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του εφετινού πρωταθλήματος του δεύτερου απαιτητικού ομίλου της Β’ Κατηγορίας αποτέλεσε η Κοψαχείλα.

 

Η ομάδα των νοτίων προαστίων αν και δεν μπόρεσε να υλοποιήσει τον στόχο της άμεσης ανόδου στην Α‘ Κατηγορία ήταν αρκετά ανταγωνιστική, αποδίδοντας μάλιστα ελκυστικό ποδόοφαιρο.

Με τον τεχνικό Αντώνη Κουφογιαννάκη να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από όλα όσα έχουμε πετύχει την εφετινή σε΄ζον

 

Αυτό που προέχει πλέον, είναι να πετύχουμε δύο ακόμη νίκες μέχρι το τέλος, ώστε να διατηρήσουμε ζωντανές τις όποιες ελπίδες μας για την είσοδό μας στα μπαράζ.

Εάν δεν καταφέρουμε τον στόχο μας εκτιμώ ότι σημαντικότερος παράγοντας θα είναι η κακοδαιμονία με τους πολλούς και συνεχόμενους τραυματισμούς βασικών μας παικτών. Όπως και να έχει, οι ποδοσφαιριστές μου έχουν καταθέσει την ψυχή μους.

 

Αυτό που προέχει για εμάς είναι να κλείσουμε θετικά τη σεζόν και να πετύχουμε δύο νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αναμετρήσεις που μας περιμένουν με Πεύκη και Άμιλλα Περιστερίου ».

 

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται το γεγονός της αποθεραπείας σημαντικών παικτών όπως οι Κώστας Πελεκάσης, Γιαννης Παναγόπουλος και Φώτης Βείζάι

 

 

Related posts

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Αναβάλλονται τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ

Abola Team

Σπυράκης: «Μόνο νίκες με Αττικό και Ιάσωνα!»

Καλογερόπουλος: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα στα Μελίσσια!»

Kώστας Παλαιολόγος