free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λεβέντης: «Το βλέμμα μας ήδη είναι στην επόμενη σεζόν»

Τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν χαράσσουν ήδη στον Γ.Σ. Αργυρούπολης σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή Γιάννη Λεβέντη 

 

 

 

 

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δραστικές αλλαγές και να δημιουργήσουν τις υγιείς και στέρεες βάσεις για την ομάδα του μέλλοντος προβάλλουν ήδη στον Γ.Σ. Αργυρούπολης.

 

Με αφορμή το γεγονός ότι η ομάδα πλέον δεν έχει μπροστά της κάποιον ξεκάθαρο στόχο αν διεκδικήσει, άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στην ποσπάθεια αναδόμησης του συνόλου το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του στα γήπεδα της Α’ Κατηγορία την επόμεη σεζόν.

 

Με τον τεχνικό Γιάννη Λεβέντη να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα: 

«Μετά τις αναμετρήσεις Κυπέλλου με τον Ηλυσιακό, έχουμε παρατηρήσει ότι η ομάδα μας έχει «αδειάσει» πνευματικά, αλλα΄αι από πλευράς κινήτρου. Κακά τα ψέματα ήδη έχοπυν ξεκινήσει να στρέφουμε το βλέμμα μας στην επόμενη σεζόν ακι στη προσπάθεια αναδόμησης του συνόλου, που θα παρουσιαστεί στα γήπεδα την νέα χρονιά. Το βέβαιο, είναι ότι θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Το μεγαλύτερο «αγκάθι» έχει να κάνει με τις σπουδές πολλών παικτών που απαρτίζουν το ρόστερ, όπως φυσικά και κάποια θέματα που προκύπτουν με επαγγελματικές υποχρεώσεις.  Κάτι το οποίο άλλωστε είναι απόλυτα λογικό».

 

 

 

Related posts

Τετράστερος ΓΣ Αργυρούπολης!

abola10

Παπαρούνης: «Η ομάδα μας πιστοποιεί την ποιότητά της»

Kώστας Παλαιολόγος

Ομορφαίνει την έδρα της η Διάνα

Γιώργος Ανανίδας