free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Η ομάδα έχει πετύχει πλήρως τους στόχους της»

Την ικανοποίησή του για τα όσα έχει καταφέρει ο Πανερυθραϊκός στη διάρκεια της εφετινής περιόδου εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας Αντώνης Τσιμπάκης

 

 

 

 

Απόλυτα ευχαριστημένος από τα «πεπραγμένα» του εφετινού Πανερυθραϊκού, παρουσιάζεται ο Αντώνης Τσιμπάκης.

 

Ο τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων έκανε έναν μίνι απολογισμό με αφορμή τα όσα έχει πετύχει η ομάδα του στη διάρκεια του εφετινού «μαραθωνίου» του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

 

Με τον έμπειρο προπονητή να σημειώνει ότι προκύπτει θετικό πρόσημο από την συνολική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.Σε σχέση πάντα με τους στόχους πυ είχαν χαραχθεί από το ξεκίνημα της περιόδου

 

 «Θέλω να ευχηθώ σε εσάς,στη ποδοσφαιρική Αθήνα και γενικότερα σε όλο τον αθλητικό χώρο Καλό Πάσχα και η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει Ειρήνη και ευημερία σε όλο τον κόσμο. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μας.

 

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ χαρούμενος για τα όσα έχου καταφέρει οι ποδοσφαιριστές μου.

Με γνώμονα τη σκληρή κι επίπονη δουλειά, εκτιμώ ότι η ομάδα έχει πετύχει όλους τους στόχους που είχε οριοθετήσει στο ξεκίνημα της σεζόν.

 

Καταφέραμε να επιτύχουμε τον στόχο της γρήγορης παραμονής και την συνδυάσαμε με όμορφο κι ελκυστικό ποδόσφαιρο.

 

Μας χαροποιεί το γεγονός οτι διαθέτουμε την 5η καλύτερη επίθεση του ομίλου έχοντας πλουραλισμό στο σκοράρισμα και την 4η καλύτερη άμυνα του ομίλου κάτι το οποίο ήρθε με τη σκληρή δουλειά και πειθαρχία των παιδιών .

 

Παράλληλα, καταφέραμε να ανεβάσουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία μας, οι οποίο πήραν πολύτιμες εμπειρίες κι αγωνιστικές παραστάσεις.

.Συνεχίζουμε τη δουλειά θα κοιτάξουμε να αποφορτιστούμαι αυτήν την εβδομάδα και απο την επόμενη να συγκεντρωθούμε και να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς».

 

 

 

 

Related posts

Μάνος Τσουτσουδάκης (Χολαργός): “Ο όμιλος κρύβει παγίδες”

Τάσος Ζαφειρίου

Ηλυσιακός: Η προσπάθειά του για κοινωνικό έργο

Γιώργος Ανανίδας

Ηλεκτρικοί… πάγκοι στα νότια προάστια έρχονται και άλλες αποχωρήσεις!

abola10