free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ντέτσικας: «Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για την πρωτιά»

Το στίγμα του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Μαρούσι, έδωσε ο τεχνικός του Δούρειου Μάκης Ντέτσικας 

 

 

 

 

Μία ονειρική σεζόν που σημαδεύτηκε από την ιστορική άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ φτάνει στο τέλος της για τον Δούρειο.

 

Τη στιγμή όπου η φιλόδοξη και νεανική ομάδα της Κυψέλης προς ημερών πανηγύρις ετην επίτευξη του αντικειμενικού της στόχου, έχει μπροστά της ακλόμη έναν στόχο να υλοποιήσει και αυτός δεν είναι άλλος από τη κατάληψη της πρωτιάς του τετάρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

 

Συγκεκριμένα ο Δούρειος μία στροφή πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου με 56 πόντους, ένα λιγότερο από τους πρωτοπόρους Λύκους Χαϊδαρίου που μετρούν 57 βαθμούς  και δείχνει διατεθειμένη να παλέψει μέχρις εσχάτων,ώστε να κόψει πρώτη το νήμα.

  

Η τελευταία αγωνιστική βρίσκει τον Δούρειο να αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Μαρούσι, την ώρα, όπου οι Λύκοι φιλοξενούνται από τους δυνατούς Αμπελόκηπους κι όπως είναι εύλογο, άπανε αντιμετωπίζουν την εν λόγω αναμέτρηση με τη δέουσα σοβαρότητα.

Με τον τεχνικό Μάκη Ντέτσικα να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

 

«Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με το Μαρούσι με το οποίο θα δώσουμε τέλος σε μία σεζόν που εξελίχθηκε ονειρικά για την ομάδα μας σε ό,τι αφορά το εγχείρημα επίτευξης του στόχου της ανόδου στην Β’ Κατηγορία. Από την πλευρά αμς έχουμε ακόμη ένα στόχο μπροστά μας, αυτόν της κορυφής και είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε μέχρι τέλους τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

 

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, κόντρα στο Μαρούσι θα απουσιάσει ο στρατευμένος Άγγελος  Κολιγιώργος.

 

 

 

 

Related posts

«Τσίμπησε» την κορυφή μετά το διπλό ο Πανιώνιος Καισ/νης

Abola Newsroom

Ακριτίδης Νίκος: “Στόχος η επιστροφή στις νίκες”

abola10

Εύκολα η Αναγέννηση Πετρούπολης

Βασίλης Θεόκλητος