free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Άξια πρωταθλητής ο Παπάγος, θέλουμε καλή εμφάνιση»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η αναμέτρηση με τον Πρωταθλητή Παπάγο αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αθηναϊδας Παναγιώτης Καλαϊτζίδης

 

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη ολοκλήρωσε η Αθηναϊδα την προετοιμασία της ενόψει του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα της κόντρα στον Πρωταθλητή Παπάγο.

 

Άπαντες στο στρατόπεδο της «Κυρίας» δείχνουν να έχουν αντιληφθεί πλήρως τον βαθμό δυσκολίας που κρύβει η αναμέτρηση κόντρα στο εκπληκτική σύνολο του Γιάννη Ντόκου, ωστόσο, η πίστη για μία αξιόλογη εμφάνιση κόντρα στους «στρατηγούς» δεν λείπει.

 

Και σε αυτό καταλυτικό ρόλο έχει διαδραματίσει το αήττητο σερί των δέκα τελετυαίων αγωνιστικών, που έχει «χτίσει» η ομάδα της Κυψέλης.

 

Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν στους «κυανόλευκους» την αναμέτρηης απέναντι στον Παπάγο, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Παναγιώτη Καλαϊτζίδη:

 

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα η οποία αναδείχθηκε άξια Πρωταθλήτρια στον όμιλό μας όπως είναι ο Παπάγος και αυτό το στοιχείο θεωρώ ότι τα λέει όλα σε ό,τι αφορά τον βαθμό δυσκολίας που κρύβει η αναμέτρηση. Από την πλευρά μας, εμείς θέλουμε μία καλή εμφάνιση, η οποία θα αποτελέσει φυσική συνέχεια της εξαιρετικής πορείας που έχουμε διαγράψει στον δεύτερο γύρο.

 

Το διάστημα των εορτών δουλέψαμε σε κάποιους συγκεκριμένους τομείς και ευελπιστούεμ να φανούμε όσο μπορούμε πιο ανταγωνιστικοί».

 

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του στρατευμένου Άρη Ντιντίφα.

 

Related posts

Φιλίππου: «Από τα ματς που δεν θέλεις να τελειώσουν!»

Kώστας Παλαιολόγος

Παρέμεινε στην «κορυφή» ο Παπάγος

Nάσος Φακίδης

Γιαννόπουλος: «Άδικα χάσαμε…»

Kώστας Παλαιολόγος