free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Να διατηρήσουμε την καλή αγωνιστική εικόνα»

Tο στίγμα του ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος έδωσε ο τεχνικός της Αλσούπολης Θανάσης Ψύλλιας

 

 

 

 

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο αναφέρει με νόημα ο θυμόσοφος λαός μας και το συγκεκριμένο απόφθεγμα φαίνεται να ανταποκρίνεται με τον πλέον πειστικό τρόπο στην ομάδα της Αλσούπολης.

 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στον ιδιαίτερα απαιτητικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας πραγματοποιώντας πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο.

 

Γεγονός το οποίο ανέβασε τις βλέψεις και τις φιλοδοξίες όλων ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

 

Η επιστροφή από τη ραστώνη της εορταστικής περιόδου του Πάσχα βρίσκει την Αλσούπολη να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη Χολαργού. Με τον τεχνικό Θανάση Ψύλλια αν δίνει το δικό του ξεχωριστό στίγμα:

 

«Πλέον η ομάδα μας αντιμετωπίζει τις τελευταίες της αναμετρήσεις χωρίς άγχος μετά την εξασφάλιση του στόχου της παραμονής. Αυτό που προέχει πλέον για εμάς είναι να διατηρήσουμε την καλή αγωνιστική εικόνα μέχρι τέλους, δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές  Αντιμετωπίζουμε μία εξίσου πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Άρης Χολαργού και ευχής έργον, είναι να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίδι».

 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι Κωνσταμτίνος Βασιλάκος και Χρήστος Γιαννακάκης σταμάτησαν να μετέχουν στις εκδηλώσεις του συλλόγου, λόγω σπουδών, ενώ από την πλευρά του ο Θανάσης Παπαδόπουλος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.

 

Related posts

Αγ. Ελεούσα-Χαλκηδονικός 0-0

Abola Team 3

Ο ΑΟΝ Αργυρούπολης του Μπάμπη Κατσάνου 1-0 το Καματερό

Abola Team 3

Από Μέγαρα… “σπίτι”!

Abola Team