free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ρηγόπουλος: «Με την ίδια φιλοσοφία κόντρα στον ΠΑΣ Γαλάτσι»

Στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν στην ομάδα της ΛαύραςΑργυρούπολης την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γαλάτσι, επικεντρώθηκε ο Πρόεδρος των «ροσονέρι» Βλάσσης Ρηγόπουλος

 

 

 

 

Το αποχαιρετιστήριο εφετινό εντός έδρας παιχνίδι της στον τρίτο απαιτητικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ δίνει το Σάββατο η Λαύρα Αργυρούπολης, η οποία φιλοξενεί τον ισχυρό και πάντα επικίνδυνο ΠΑΣ Γαλάτσι.

 

Άπαντες στο νεανικό συγκρότημα των νοτιοανατολικών προαστίων έχουν προσδώσει εορταστικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση και θέλουν να συνδυάσουν το «αντίο» τους με μία ακόμη καλή εμφάνιση ή ακόμη και νίκη, η οποία θα πιστοποιήσει την εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησαν οι «ροσονέρι» στη διάρκεια της εφετινής περιόδου.

 

Χαρακτηριστικές του κλιματος που επικρατεί στην ομάδα είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Βλάσση Ρηγόπουλου:

 

Δίνουμε το τελευταίο εφετινό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα σε μία πού δυνατή και ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΣ Γαλάτσι.

 

Από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό έχοντας την ίδια φιλοσοφία με τα προηγούμενα παιχνίδια που δεν είναι άλλη από την προώθηση πολλών ταλαντούχων παικτών που προέρχονται από τις υποδομές μας. Παράλληλα επιδιώκουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιλο ανταγωνιστικοί γίνεται»

 

 

 

 

Related posts

Τζώτζης: «Δεν βρεθήκαμε σε καλή ημέρα

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς»

Kώστας Παλαιολόγος

Αποχώρηση Γιαννόπουλου από την τεχνική ηγεσία της Αγίας Ελεούσας!

abola10