free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Χρειαζόμαστε δύο βαθμούς για την παραμονή»

Στην κρισμότητα της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Φωστήρα Ηλιούπολης αναφέρθηκε ο τεχνικός της Νέας Ιωνίας Ανδρέας Μαντζούνης

 

 

 

Με τον δείκτη αυτοπεποίθησης, αλλά κι αποφασιστικότητας στα ύψη, ολοκλήρωσε η Νέα Ιωνία τη προετοιμασία της για τις ανάγκες του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Φωστήρα Ηλιούπολης.

 

Ο «γαλαζοκίτρινοι», οι οποίοι έοχυν πραγματοποιήσει μία εκπληκτική πορεία κατά τη διάρκεια του δευτέρου γύρου, η οποία τους έχει φέρει σε πλεονεκτική θέση έναντι των ανταγωνιστών της σε ό,τι αφορά την εκπλήρωση της απευθείας παραμονής στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας καλούνται να φανούν αντάξιοι των υψηλών απαιτήσεων και να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην εκπλήρωση του αντικειμενικού τους στόχου.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Ανδρέα Μαντζούνη: «Πλέον εδώ που έχουμε φτάσει, χρειαζόμαστε δύο βαθμούς, ώστε να εκπληρώσουμε τον στόχο της απευθείας παραμονής. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Φωστήρα Ηλιούπολης , όπου θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμενοι και με αυξημένη προσήλωση, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Εφόσον αποδώσουμε βάσει των πραγματικών μας δυνατοτήτων μπορούμε να τα καταφέρουμε»

 

Related posts

Τσιμπάκης: «Πήραμε νίκη ψυχολογίας»

Kώστας Παλαιολόγος

Ξέσπασαν τα Σούρμενα

abola10

Μηλιάς: «Πήραμε μια νίκη ψυχολογίας»

Kώστας Παλαιολόγος