free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φωστήρας – Ρουφ 2-0

Φωστήρας – Ρουφ 2-0

Πραγματιικός «Φονέας» μέσα στην έδρα του ο Φωστήρας αφού κατάφερε το απόλυτο.15 παιχνίδια,15 νίκες χωρίς να δεχτεί ούτε ενα γκολ!!

Το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα στο παιχνίδι και μολις στο πρώτο  λεπτό ο Τετέι πιάνει το σουτ με τον Τζαφάι να μπλοκάρει.

Στο 23’ ο Πανάκης πετυχαίνει γκολ με κεφαλιά ύστερα απο φαουλ του Μαρίνου,ομως ο ρεφ Δημητρακόπουλος το ακυρώνει ως επιθετικό φαουλ στον αμυντικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν στο παιχνίδι ο Σίμωσης με τον Ασημάκης και στο 58’ ο Φωστήρ ανοιξε το σκορ με ένα καταπληκτικό γκολ που χρειάστηκαν μόλις 3 πάσες.Ο Καλλίμούκος δίνει στον Μαρίνου,εκείνος  βγάζει μακρινή μπαλιά στον Σίμωση κι αυτος  με τη σειρά του,με καταπληκτική σέντρα  βρίσκει τον Ηλιάδη που με σουτ «κεραυνό» στη κίνηση κάνει υπέροχα το 1-0.

Στο 66’ ο Σίμωσης κερδίζει πέναλτι σε χέρι του Μπένα.Την εκτέλεση την ανέλαβε ο ίδιος και σκόραρε α λα πανένκα.

Στο 74’ αποβλήθηκε ο Τύρπος για εξύβριση διαιτητή.

Φωστήρας (Θύμιος Γεωργούλης):Τζαφάι,Κωνσταντινίδης,Καλλιμούκος(69’Καλαγκάνης),Μπένα,Αλεξίου(46’ Ασημάκης),Πανάκης,Ηλιάδης,Πίσσας,Κουλούρης(46’Σίμωσης),Μαρίνου,Κουτσούμπας(81’Χαλεπλιάν)

Ρουφ(Ιωάννης Κουσάνας):Προβιδάς,Τσίνιας,Αλευρής,Μπένα,Μπιρμπίλης,Τύρπος,Γαλάνης(76’Χατζηγιαννάκος),Κωλοφώτης(67’ Σεχιτάι),Τεττέι(81’ Οντιάμπο),Κολοβός(84’Ράπι),Ζευκίλης

Διαιτητής:Δημητρακόπουλος,Α’ Βοηθός:Τσολακίδης,Β’ Βοηθός:Αθανασίου

Related posts

Πήρε Λουσαράκη και Νομικό η Δόξα Βύρωνα

Abola Team 3

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: “Στις επάλξεις και πάλι”

abola10

Ισόπαλο το ματς Πανερυθραϊκού – Τραχώνων (2-2)

Abola Team