free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Η παραμονή μου είναι καθαρά θέμα της διοίκησης»

Ανοκτά όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά την επέκταση της συνεργασίας του με τον Αθηναϊκό, άφησε ο Χρήστος Κιούρκος 

 

 

 

 

 

Με ήττα 1-0 από τα Πετράλωνα συνέχισε ο Αθηναϊκός την πορεία του στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας κι ενώ απομένει μία μόλις «στροφή» για την ολοκλήρωση του εφετινού «μαραθωνίου».

 

Σε μία αναμέτρηση, που δεν είχε το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και οι δύο ομάδες δεν έχουν κάπιον ξεκάθαρο στόχο να διεκδικήσουν, ο τεχνικός των Βυρωνιωτών Χρήστος Κιούρκος προχώρησε για ακόμη μία φορά σε δοκιμές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών.

 

Με τον έμπειρο προπονητή να σημειώνει τα εξής: «Έγινε ένα παιχνίδι ανοικτό μεταξύ δύο ομάδων που δεν είχαν κάποιον ξεκάθαρο στόχο . Θεωρώ ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Κάναμε αρκετές δοκιμές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Από εκεί κι έπειτα απομένει ένα παιχνίδι αυτό με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου στην έδρα μας, όπου θέλεουμε να κλείσουμε θετικά τη χρονιά και από εκεί κι έπειτα να τα βάλουμε κάτω, ώστε να δούμε πώς θα πορευτούμε και τί βάσεις θα θέσουμε για το αύριο της ομάδας».

 

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας του με τον Αθηναϊκό, ο Χρήστος Κιούρκος σημείωσε τα εξής: «Θα υπάρξει μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος μία συνάντηση με τα στελέχη της διοίκησης, Από εκεί κι έπειτα η επέκταση της συνεργασίας μας εναπόκειται αποκλειστικά στη διοίκηση»

 

 

 

 

Related posts

Τα αυριανά (4/3/20) ματς του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Abola Newsroom

Και τώρα… πιάστε τους!

abola10

Κιούρκος: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί!»

Kώστας Παλαιολόγος