free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Μόνο υπερηφάνεια αρμόζει σε αυτή την ομάδα!»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης με αφορμή την εφετινή πορεία της ομάδας

 

 

 

 
 
Την  εξαίσια πορεία του δευτέρου γύρου στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Κοψαχείλα, χάρη στη σπουδαία της νίκη με 3-1 επί της Πεύκης.
Μία επιτυχία, η οποία διατλήρησε το συγκρότημα των νοτίων προαστίων στην τρίτη θέση, που όμως δεν είναι … προνομιούχος.
 
Με τον τεχνικό Αντώνη Κουφογιαννάκη να αφιερώνει μόνο αποθεωτικά σχόλια για την εκπληκτική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του καθ’ όλη τη διάρκεια της εφετινής περιόδου:
 
«Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι ότι μόνο υπερηφάνεια αρμόζει σε αυτή την ομάδα. Οι παίκτες μου έχουν πραγματοποιήσει ένα  τέλειο δεύτερο γύρο και μόνο από λεπτομέρειες δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν το στόχο της ανόδου. Κάναμε μία ονειρική προσπάθεια και πορεία, αλλά πέσαμε σε δύο ομάδες, όπως οι Κένταυρος Βριλησσίων και τα Μελίσσια, τα οποία δύσκολα έχαναν βαθμούς. Δεν ταιριάζουν τα δάκρυα σε αυτή την ομάδα και ήδη από χθες έχουμε ξεκινήσει να σχεδιάζουμε το σύνολο της επόμενης περιόδου, έχοντας βάλει πολύ γερές βάσεις από εφέτος.
 
Απομένει ένα ακόμη παιχνίδι κόντρα στην Άμιλλα Περιστερίου, το οποίο θέλουμε να συνδυάσουμε με νίκη, ώστε να ολοκληρώσουμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας με ψηλά το κεφάλι».
 
 

 

Related posts

Παπαζαφειρόπουλος: «Είχαμε ψυχή και … Ξενιτίδη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Έσπασε το σερί της Ελευθερούπολης ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης

abola10

Χαραλαμπίδης: «Πήγαμε εξαιρετικά με την Κοψαχείλα»

Abola Newsroom