free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Βραβεύουμε τον αρχηγό μας Νίκο Αντωνιάδη»

Tην βράβευση του αρχηγού της ομάδας Νίκου Αντωνιάδη, ο οποίος αποχωρεί από την ενεργό δράση προανήγγειλε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης

 

 

 

 

 

Με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο Πανερυθραϊκός από τη δύσκολη έδρας του Ιάσωνα αποσπώντας το 1-1 και ολοκλήρωσε με αυτόν τον τρόπο τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις μακριά από την έδρα του

 

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας θα ολοκληρώσει τον εφετινό της «μαραθώνιο» απέναντι στον Χολαργό.

Ένα παιχνίδι το οποίο θα έχει πολλές ιδιαιτερότητες, με τον αρχηγό της ομάδας Νίκο Αντωνιάδη να πραγματοποιεί την τελευταία του αγωνιστική παράσταση, έπειτα από ανεκτίμηση θητεία οκτώ ετών.

Με τη διοίκηση του συλλόγου να ετοιμάζει ειδική βράβευση στον φυσικό της ηγέτη, ώστε να τον ευχαριστήσει ολόψυχα για την προσφορά του όλο αυτό το διάστημα.

Με τον τεχνικό Αντώνη Τσιμπάκη να του πλέκει το εγκώμιο:

 

« Αρχικά και σε ό,τι αφορά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιάσωνα θεωρώ ότι αποσπάσαμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία πολύ δύσκολη έδρα κι απέναντι σε μία ιδιαίτερα συμπαγή ομάδα. 

 

Από εδώ και στο εξής πλέον όλη μας η προσοχή επικεντρώνεται στο αποχαιρετιστήριο ματς της σεζόν κόντρα στον Χολαργό. Ένα παιχνίδι όπου θα πραγματοποιήσει την τελευταία του εμφάνιση με την ομάδα μας ο αρχηγός Νίκος Αντωνιάδης, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει την ενεργό δράση.

 

Η διοίκηση θα τον βραβεύσει για την προσφορά του αυτά τα οκτώ χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα μας και σίγουρα οι σκηνές θα είναι πολύ συγκινητικές»

 

 

 

Related posts

Βασίλης Παπαδόπουλος (Χολαργός): “Αντικειμενικός στόχος της ομάδας είναι η τετράδα”

Τάσος Ζαφειρίου

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: “Θα βγούμε χαλυβδωμένοι και πιο δυνατοί”

abola10

Ηλυσιακός: Συγκέντρωσε και παρέδωσε τα είδη πρώτης ανάγκης

Γιώργος Ανανίδας