free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αρναούτης: «Θα χρειαστεί ακόμη πιο σκληρή δουλειά!»

Το στίγμα του ενόψει της καθοριστικής ρεβάνς με τον Αιολικό, έδωσε ο τεχνικός του Ιωνικού Δημήτρης Αρναούτης

 

 

Το πρώτο σημαντικό του βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου πέτυχ εο Ιωνικός με την ισοπαλία 2-2 που απέσπασε στη Μυτιλήνη από τον Αιολικό.

 

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» ωστόσο, Δημήτρης Αρναούτης αναγνωρίζει τον όγκο των δυσκολιών, που θα κληθεί να αντιπαρέθει η ομάδα του στην ρεβάνς της Νεάπολης την προσεχή Κυριακή και φρόντισε με δηλώσεις του να αναδείξει την ιδιαιτερότητα και τον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει:

 

 

 

 «Ηταν ένα παιχνίδι στο οποίο στο πρώτο μέρος έπρεπε να κερδίζαμε  με μεγαλύτερη διαφορά  από το 0-1 και αυτό δεν το λέω εγώ αλλά οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε.  Στο δεύτερο μέρος υπήρξε κούραση που επηρέασε τους παίκτες  μου ,αλλά τα παιδιά κατάφεραν και πάλι να ανταποκριθούν γρήγορα  και να φέρουν το ματς στα ίσα . Προσωπικά εξακολουθώ να πιστεύω ότι και η ρεβάνς είναι 50-50 και τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είναι ένας πραγματικός τελικός  που γίνεται στην έδρα μας, είναι θετικό ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να βελτιώσουμε τα όποια λάθη, να έχουμε καθαρό μυαλό και να είμαστε προσηλωμένοι όπως σε όλα τα παιχνίδια απο την αρχή της σεζόν.» 

 

 

 

 

Related posts

Νίκη τίτλου η Καλλιθέα στην Σαντορίνη

Mάνος Χρυσός

Απουσίες για Θύελλα Καμαρίου

abola10

ΦΩΣΤΗΡΑΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-2 Τα στιγμιότυπα

admin