free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπούρας: «Απαιτείται αυξημένη συγκέντρωση για την άνοδο»

Το στίγμα του ενόψει του επερχόμενου αγώνα μπαράζ κόντρα στον Ιπποκράτη, έδωσε ο τεχνικός του Άρη Καλαμακίου Θανάσης Ζαμπούρας

 

 

 

 

Στην μάχη του αγώνα μπαράζ ανόδου με φόντο την Β’ Κατηγορία ρίχνεται ο Άρης Καλαμακίου φιλοξενώντας τον ισχυρό και φιλόδοξο  τον Ιπποκράτη

 

Η ομάδα των νοτίων προαστίων προέρχεται από ένα εκπληκτικό ντεμαράζ επιτυχίων, το οποίο της επέτρεψε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας.

 

Συνθήκη, την οποία επιθυμούν στον σύλλογο να την εκμεταλλευτούν στο έπακτρο, ώστε το τέλος του αγώνα να βρει όλους να πανηγυρίζουν την επίτευξη του αντικειμενικού στόχου της ανόδου.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Θανάσης Ζαμπούρας γνωρίζει όσο λίγοι τα .. κατρατόπια του πρωταθλητισμού και όπως είναι εύλογο φροντίζει να βάλει τους ποδοσφαιριστέ ςτου στο … κίμα:

 

«Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι, όπου θα κληθούμε να παίξουμε τους κόπυς μιας ολόκληρης χρονιάς,. Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι ιδιαίερα και θα πρέπει να παρουσιαστούεμ ιδιαίτερα προσηλωμένοι. Απαιτείται αυξημένη συγκέντρωση. Το πλεονέκτημα έδρα ςσαφέστατ μας παρέχει τη δυνατότητα ακόμη και με ισοπαλία να πανηγυρίσουμε την άνοδο, βωστόσο το γεγονός ότι ο αντίπαλός μας θα έρθει να παίξει για ένα μόνο αποτέλεσμα  τον καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνο και περιμένουμε να έρθει με το … μαχαίρι στα δόντια. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει, ώστε να βάλουμε τους δικούς μας κανόνες στο χορτάρι και να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ίωνες Παλ. Φαλήρου: Ο αθλητισμός στο καιρό της πανδημίας, είναι η μόνη διέξοδος

Τάσος Ζαφειρίου

ΕΠΣΑ: Τι έγινε σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία Αθηνών

Abola Team

Ζαμπέτας: «Να γίνει γιορτή με Αστερα Εξαρχείων»

Kώστας Παλαιολόγος