free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανεώνει ο Μαυρίκος με το Δάσος Χαίδαρίου

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα επέκτασης της συνεργασίας του τεχνικού Δημήτρη Μαυρίκου με το Δάσος Χαϊδαρίου

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην επόμενη ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν κινούνται τα πάντα πλέον στο Δάσος Χαίδαρίου.

 

Οι ιθύνοντες των «πρασινοκιτρίνων» έχουν ήδη στρέψει το μυαλό τους αποκλειστικά στο πώς θα στηθεί η ομάδα της επόμενης σεζόν, αποσκοπώντας στη δημιουργία ενός ισχυρού ρόστερ, το οποίο θα απαρτίζεται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό από γηγενείς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ενώ θα γίνουν και ορισμένες σημαντικές προσθήκες σε καίριες θέσεις.

 

Κάτω από αυτό το πρίσμα, η διοίκηση του συλλόγου των δυτικών συνοικιών φέρεται να έχει κάνει μια προεργασία με τον τεχνικό Δημήτρη Μαυρίκο, από τον οποίο έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένη αυτά τα δύο χρόνια που βρίσκεται στην άκρη του παγκου.

 

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις υπάρχει κοινή θέληση για επέκταση της συνεργασίας, αφού και οι δύο πλευρές χαράσσουν κοινή γραμμή.

 

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις εντός των ημερών θα γίνει μία νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε να σφραγιστεί η επέκταση της συνεργασίας τους για τρίτη σεζόν.

 

Η οριστικοποίηση της παραμονής του Δημήτρη Μαυρίκου αναμένεται να σηματοδοτήσει την έναρξη των ενεργειών που αφορούν την ενίσχυση του ρόστερ.

 

Στις προθέσεις του συλλόγου είανι η απόκτηση ενός στόπερ, δύο χαφ και δύο επιθετικών.

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής (14/11)

Abola Team

«Απώλεια» για Δούρειο

Nάσος Φακίδης

ΕΠΣΑ: Όλα τα σημερινά αποτελέσματα

Abola Team