free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ντέτσικας: «Η κατάκτηση του Κύπελλου ήθους μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη χαρά»

Στην αξάι κατάκτησης του Κυπέλλου ήθους από την ομάδα του μαζί με την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Δούρειου Μάκης Ντέτσικας

 

 

Με εκτός έδρας ισοπαλία  1-1 στο Μαρούσι έκλεισε ο Δούρειος μία εκπληκτική σεζόν, που τον βρήκε να πανηγυρίζει την εκπλήρωση του στόχου της ιστορικής ανόδου στην Β’ Κατηγορία.

 

Το νεανικό συγκρότημα της Κυψέλης αποδίδοντας εξαιρειτκό ποδόσφαρο στη διάρκεια της σεζόν και με όπλο την εκπληκτική δουλειά που γίνεται σε βάθος, αποτέλεσε πρότυπο ομάδας βάζοντας τα … γυαλιά σε πολλούς άλλους συλλόγους με πολύ υψηλότερα μπάτζετ.

 

Μάλιστα αυτή η επιτυχία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, διότι συνοδεύτηκε από την κατάκτηης του Κυπέλλου ήθους.

 

Κι αυτό είχε τη δική του αξία, διότι μία ομάδα, που θέτει πρωταγωνιστικές βλέψεις είναι πάρα πολύ δύσκολο να ολοκληρώνει έναν αγωνισιτκό «μαραθώνιο» χωρίς να δέχεται ούτε μία κόκκινη κάρτα.

Με τον τεχνικό ηγέτη Μάκη Ντέτσικα να απονείμει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του:

 

«Για εμάς η κατάκτηση του Κυπέλλου ήθους μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση ακι από τη εκπλήρωση του στόχου της ανόδου. Ήταν ένας από τους πολύ σημαντικούς στόχους που είχαμε θέσει κα καταδεικνύει την ποιότητα του χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών μου. Θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις και τα φιλικά μέχρι το τέλος Μαϊου και στη συνέχει αθα τα βάλουμε κάτω για τη χάραξη του σχεδιασμού ενόψει της επόμενης σεζόν».

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μάκης Μπαλαγιάννης (Προμηθέας Δάφνης): “Είμαστε μια καινούργια νεανική και υγιή ομάδα που θα προσπαθήσει να παίξει καλό ποδόσφαιρο”

Τάσος Ζαφειρίου

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του Θρίαμβου Αθηνών-Δάφνης αποδίδει καρπούς

Τάσος Ζαφειρίου

Συνεχίζει με Σκαλτσά στο τιμόνι η Αναγέννηση Πετρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος