free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΠΣ Πειραιά: Ξεχωριστή η επιτυχία της ομάδας Κ-14

Με την κατάκτηση της 3ης θέσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων (Μικτών Ομάδων) ολοκληρώθηκε η εξαιρετική παρουσία της ομάδας Κ-14 της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ την φετινή σεζόν.

 

Η ομάδα μας συμμετείχε στην τελική φάση των αγώνων που διεξήχθησαν στον Βόλο, κερδίζοντας στον μικρό τελικό το αντίστοιχο συγκρότημα της Ε.Π.Σ. Αχαΐας με 2-1, ενώ  είχε  χάσει το εισιτήριο στον τελικό χάνοντας στις λεπτομέρειες (0-1) από την ομάδα της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας η οποία κατέκτησε τελικά το τρόπαιο.

 

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στην φετινή παρουσία της ομάδας Κ-14, τον προπονητή Θεολόγο Ρενιέρη τον βοηθό  Πάντο Γιάννη το υπόλοιπο  τεχνικό τιμ, αλλά κι όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πειραιάς  βρέθηκε σε τελική φάση αυτών των Πρωταθλημάτων, ύστερα από 12 χρόνια.

 

Να σημειωθεί ότι οι 18 ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν την αποστολή της ομάδας μας στον Βόλο ήταν οι: Κρητικός  Αρσένης – Νίνος Γιώργος – Χουρδάκης Γιώργος – Βαμβακάς Θανάσης –  Γκλέτσος Γιάννης-Κόρπης Στέφανος – Διαμαντόπουλος Θεοφάνης – Χατζηανόγλου Στέλιος – Μοίρας Βασίλης -Αθανασίου Στέφανος-Δρόσος Γιάννης – Μελέγκος Δημήτρης – Μουζακίτης Βασίλης – Πετράκης Στέλιος- Βασιλακόπουλος Χρήστος- Βάρσος Βασίλης- Παπαδόπουλος Θανάσης –  Καραμολέγκος Νίκος. 

Related posts

Άρχισαν τα… όργανα στην ΕΠΣΠ, καθώς στο ερχόμενο πρωτάθλημα δεν θα αγωνιστεί η ΑΕ Νίκαιας.

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Κοσμάς στην τεχνική ηγεσία της Ελλάδας Ποντίων

Abola Team

Τα αποτελέσματα στις αναμετρήσεις του Σαββάτου (14/4) στον Πειραιά

Abola Team 3