free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αποχώρησε ο Καρυδόπουλος από την Προεδρία του Εθνικού

Παρελθόν από τα διοικητικά δρώμενα του Εθνικού Πειριαά είναι πλέον ο Αλέξανδρος Καρυδόπουλος

 

 

 

Την αποχώρηση του Αλέξανδρου Καρυδόπουλου από τα διοικητικά δρώμενα του Εθνικού ανακοίνωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη με σχετική της ανακοίνωση

 

Αναλυτικά:

 

«Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. σεβόμενη την επιθυμία του κ. Α. Καρυδόπουλου ανακοινώνει την αποχώρησή του από το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

 

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη εκφράζει την ευγνωμοσύνη όλου του κόσμου του Εθνικού στο πρόσωπο του κ. Καρυδόπουλου για την αγάπη και προσφορά του στο σύλλογο επί δεκαετίες. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές σεζόν η λειτουργία της ομάδας αναβαθμίστηκε σε κάθε επίπεδο κάνοντας πρωταθλητισμό και διδάσκοντας ήθος που σπανίζει από το ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

 

Για την επόμενη μέρα η Διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. αφουγκράζεται την εύλογη αγωνία των φιλάθλων και θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις όταν, όμως, υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη. Ο Ερασιτέχνης Εθνικός κάνει το καθήκον του και ήδη καταβάλλει προσπάθειες για τη συνέχεια του ποδοσφαιρικού τμήματος και των αξιών που αφήνει ως παρακαταθήκη ο κ. Καρυδόπουλος με την αποχώρησή του. Όλη η κυανόλευκη οικογένεια τον τιμά και τον ευχαριστεί θερμά.»

 

 

Related posts

Τα εισιτήρια του Ιωνικού με τον Αιολικό

Στάση Άγιοι Ανάργυροι!

Abola Team

Απέκτησε συγκάτοικο η Καλλιθέα

Mάνος Χρυσός