free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Να κάνουμε την προσπάθειά μας, ταμείο στο τέλος»

Το στίγμα του για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Γκυζιακό, έδωσε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη συνεχίζουν στη Λυκόβρυση την προετοιμασία τους ενόψει του σαββατιάτικου καθοριστικού εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Γκυζιακό.

 

Άπαντες στο φιλόδοξο και άκρως νεανικό συγκρότημα των βορείων προαστίων δείχνουν να έχουν αντιληφθεί τη σπουδιαότητα, αλλά και τις ιδιαιτερότητες που κρύβει το παιχνίδι και φέρονται διατεθειμένοι να μοχθήσουν, ώστε να φτάσουν στο πολυπόθητο τρίποντο, που θα τους διατηρήσει σε ζώνη … διεκδίκησης της ανόδου στον πρώτο απαιτητικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη και αρχιτέκτονα των επιτυχιών Κώστα Ιωάννου:

 

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο και ιδιαίτερο παιχνίδι απέναντι στον Γκυζιακό. Ο αντίπαλός μας μπορεί να έχει εξασφαλίσει την παραμονή του, ωστόσο αυτή η παράμετρος σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει κίνητρο. Από την πλευρά μας θα πάμε αποφασισμένοι να κάνουμε την προσπάθειά μας και να παλέψουμε για τη νίκη. Σίγουρα οι μικρέςε διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Αλεπότρυπας, προσδίδουν ιδιαιτερότητα στην αναμέτρηση, ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να φανούμε απόλυτα προσηλωμένοι και συγκεντωμένοι. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

 

 

 

Related posts

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Αναβάλλονται τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ

Abola Team

Στούλης: «Είμαστε ομάδα για πολύ ψηλότερα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Εκδόθηκε το δελτίο του Τσόλκα στον ΠΑΣ Γαλάτσι

Kώστας Παλαιολόγος