free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητές μας»

Σύνθημα νίκης επί του Ατρομήτου Χαλανδρίου έδωσε ο τεχνικός της Αθηναϊδας Παναγιώτης Καλαϊτζίδης

 

 

 

 

Με τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη  απόρροια της εκπληκτικής πορείας που έχει διαγράψει στον δεύτερο γύρο του εφετινού πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Β’΄ΕΠΣΑ η Αθηναϊδα ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τις ανάγκε ς της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

 

Η «Κυρία», η οποία προέρχεται από τον θρίαμβο με 1-0 επί του Πρωταθλήτή Παπάγου, έχει να επιδείξει το τελευταίο διάστημα ένα εκπληκτικό σερί 10 νικών και μίας ισοπαλίας. Γεγονός το οποίο την έχει φέρει στο σημείο να διεκδικεί μία θέση στα μπαράζ ανόδου.

Όπως  φυσικά, καταδεικνύει την φόρμα που διέρχονται οι «κυανόλευκοι», όπως φυσικά και την ποιότητα της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται σε βάθος από τον τεχνικό Παναγιώτη Καλαϊτζίδη και τους στενούς του συνεργάτες.

 

Ο επιτυχημένος τεχνικός από την πλευρά του φρόντισε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει του σαββατιάτικου παιχνιδιού:

 

«Προετοιμαζόμαστε στους ρυθμούς της αναμέτρησης της τελευταίας αγωνισιτκής κόντρα τον Ατρόμητο Χαλανδρίου. Αναγνωρίζουμε ότι ο προσεχής μας αντίπαλος έχει υποβιβαστεί, ωστόσο, αυτή η παράμετρος κάθε άλλο παρά μας εφησυχάζει,. Πρόκειται για μία νεανική και ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητη ομάδα και θα πρέπει από την πλευρά μας να φανούμε απόλυτα προσηλωμένοι, ώστε να φτάοσυμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε και να δώσουμε συνέχεια στην εξαιρετική πορεία που έχουμε διαγράψει σε αυτόν τον δεύτερο γύρο,. Θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τις πιθανότητες που μας αναλογούν για μία θέση στα μπαράζ ανόδου»

 

 

Related posts

Φιλίππου: «Επηρεαστήκαμε από το ατομικό λάθος στο γκολ του πρώτου λεπτού»

Kώστας Παλαιολόγος

«Κρεμάει» παπούτσια ο Καρύδης

Πετρίδης: «Το νέο γήπεδο θα μας απογειώσει!»

Kώστας Παλαιολόγος