free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λύγκος: «Να φανούμε δυνατοί και το κυριότερο ικανοί»

Το στίγμα του ενόψει του επερχόμενου καθορισιτκού αγώνα μπαράζ κόντρα στον Πανιώνιο Καισαριανής, έδωσε ο τεχνικός του Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου Βαγγέλης Λύγκος

 

 

 

 

Τους κόπους και τις θυσίες μιας ολόκληρης χρονιάς θα κληθούν να παίξουν στον Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου στον κυριακάτικο αγώνα μπαράζ απέναντι στον Πανιώνιο Καισαριανής.

 

Το γεγονός ότι το συγκρότημα των βορείων προαστίων θα υποχρεωθεί να αγωνιστεί  με μειονέκτημα έδρας προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας στο εγχείρημά του, ωστόσο αυτή η παράμετρος σε καμία περίπτωση δεν φαντάζει ικανή να πτοήσει κανένα.

 

Όλοι έχουν αντιληφθεί τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης και φέρονται διατεθειμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης, η οποία αυτομάτως θα τους χαρίσι τη απευθείας άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του ετχνικού Βαγγέλη Λύγκου:

 

Προετοιμαζίομαστε όλο αυτό το διάστημα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Έχουμε μπροστά μας μία τεράστια ευκαιρία να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και να εκπληρώσουμε τον στόχο της ανόδου.

 

Σαφέστατα ο Πανιώνιος Καισαριανής έχει το πλεονέκτημα της έδρας που του παρέχει τη δυνατότητα να παίξει για δύο αποτελέσματα, ωστόσο αυτή η παράμετρος δεν μας πτοεί. Αντίθετα, μας πεισμώνει και μας ωθεί να φανούμε ακόμη πιο αφοσιωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο. Χρειαζ’ομαστε απαραίττηα τη νίκη και οφείλουμε να φανούμε δυαντοί και το κυριότερο ικανοί »

 

 

Related posts

Ψαρρός: «Να γίνουμε ακόμη καλύτεροι!»

Abola Newsroom

Ελεύθερος από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης ο Κώστας Μυστρίδης

Kώστας Παλαιολόγος

Μελίσσια – Βύρωνας 4-0: Δείτε στο βίντεο τα καλύτερα στιγμιότυπα!

Abola Team 2