free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Να κλείσουμε θετικά τη σεζόν!»

Σύνθημα νίκης επί της Άμιλλας Περιστερίου έδωσε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης

 

 

Μία από τις ευχάριστες εφετινές εκπλήξεις του ιδιαίτερα απαιτητικού δευτέρου ομίλου της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ συνέστησε η Κοψαχέιλα.

 

Το φιλόδοξο συγκρότημα των νοτίων προαστίων, παρά το μικρό του ρόστερ, κατάφερε μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές να βρεθεί μέσα στους διεκδικητές της ανόδου αποδίδοντας ποδόσφαιρο πολύ υψηλού επιπέδου κι απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια όλων των αντιπάλων του

 

Η τελευταία αγωνιστική βρίσκει την Κοψαχείλα να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ιδιαίτερα δυνατή κι επικίνδυνη Άμιλλα Περιστερίου κι άπαντες επιθυμούν να κλείσουν την επιτυχημένη τους σεζόν, με τον τρόπο που αρμόζει σε μία ομάδα, η οποία υπήρξε από τους «μνηστήρες» της ανόδου.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Αντώνης Κουφογιαννάκης έδωσε το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

 

«Ολοκληρώνουμε τις εφετινές μας επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις μ’ ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Άμιλλα Περιστερίου.

Θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδά, που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά σε προηγούμενα παιχνίδια. Θέλουμε να κλείσουμε όμορφα την επιτυχημένη σεζόν και κατόπιν να ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό μας για την επόμενη χρονιά. Θα κάνουμε φιλικά ακι κάποιες δοκιμές ποδοσφαιριστών μέχρι το τέλος Μαίου»

 

Στα θετικά για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η επιστροφή του Γιάννη Παναγόπουλου, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ θα απουσιάσει ο Κώστας Πελεκάσης, που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από οίδημα στον αστράγαλο.

 

 

 

 

 

Related posts

“Μοιρασιά” με πολλά γκολ στο Αθηναϊδα-Παράδεισος

Abola Newsroom

Βλάχος: «Πήραμε μία σημαντική όσο και δύσκολη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαζαφειρόπουλος: «Είχαμε ψυχή και … Ξενιτίδη!»

Kώστας Παλαιολόγος