free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Άκρως επιτυχημένη η εφετινή σεζόν»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από τα πεπραγμένα» της εφετινής περιόδου, παρουσιάστηκε ο προπονητής της Αλσούπολης Θανάσης Ψύλλιας

 

 

 

 

Την  τελευταία της «παράσταση» για εφέτος στον ιδιαίτερα απαιτητικό πρώτο γύρο της Β’ ΕΠΣΑ θα δώσει η Αλσούπολη,  οποία φιλοξενεί τον ιδαίτερα δυνατό κι αξιόμαχο ΑΟ Ν Αργυρούπολης

 

Το νεανικό συγκρότημα των βορείων προαστίων αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο  ιδιαίτερα στον δεύτερο γύρο, πραγματοποίησε πορεία … πρωταθλητισμού, η οποία της έδωσε τη δυνατότητα να εξασφαλίσει την παραμονή της τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Θανάσης Ψύλλιας  έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα κάνοντας ένα μίνι απολογισμό, κρίνοντας τη χρονιά που φεύγει ως απόλυτα επιτυχημένη:

 

«Ολοκληρώνουμε  μια χρονιά η οποία ήταν απόλυτα επιτυχημένη για εμάς. Δίνουμε ένα δυνατό παιχνίδι στην έδρα μας κόντρα στον ΑΟΝΑ και θέλουμε να κλείσουμε τις επίσημες υποχρεώσεις με νίκη, ώστε να δώσουμε μία ακόμη γλυκιά γεύση. Στην διάρκεια της φετινής περιόδου καταφέραμε να υλοποιήσουμε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει από το ξεκίνημά της.

 

Καταρχήν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία στον δεύτερο γύρο, ενώ αποδώσαμε κι όμορφο ποδόσφαιρο,. Επίσης καταφέραμε να προωθήσουμε στην πρώτη ομάδα πολλά δικά μας ταλαντούχα παιδιά, τα οποία έχουν παρουσιάζει πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα γραφής. Η βασική μας επιδίωξη, είναινα φανούεμ ακόμη πιο ανταγωνιστικοί την επόμενη σεζόν»

 

 

 

Related posts

Τρίποντο για Λαύρα Αργυρούπολης

Παντελίδης Mάνος

Με Ιορδανίδη στα γκολπόστ η Αθηναϊδα

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Παίζουμε με τον πρωτοπόρο κι αυτό τα λέει όλα»

Kώστας Παλαιολόγος