free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Θέλουμε να κλείσουμε επιτυχημένα τη σεζόν

To σύνθημα για νίκη στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στον Θράιμβο Αθηνών, έδωσε ο έμπειρος στόπερ του Παράδεισου Αμαρουσίου Αλέξης Στούλης

 

 

 

 

Μία από τις ομάδες που ξεχώρισαν για την απόδοσή τους και την μαχητικότητά τους στο εφετινό πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ ήταν ο Παράδεισος Αμαρουσίου.

 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων παρουσιάζοντας αρκετή ποιότητα, στάθηκε ιδιαίτερα ανταγωνστικό και σε πολλές περιπτώσεις κοίταξε στα μάτια συλλόγους με πολύ υψηλότερα μπάτζετ.

 

Η τελευταία «στροφή» του εφετινού «μαραθωνίου» βρίσκει την ομάδα του Αμαρουσίου να κοντράρεται εκτός έδρας με τον Θρίαμβο Αθηνών.

Με τους «γαλάζιους» να επιθυμούν να ολοκληρώοσυν με τον ιδανικότερο τρόπο τις επίσημες αγωνισιτκές τους υποχρεώσεις για τη σεζόν που φεύγει.

 

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του έμπειρου κεντιρκού αμυντικού Αλέξη Στούλη:

 

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα, ώστε αν εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι γίνετια για τις ανάγκες της αναμέτρησης με τον Θρίαμβο Αθηνών,. Θέλουμε να κλείσουμε τις υποχρεώσεις μας με νίκη, ώστε να αφήσουμε μία ευχάριστη γεύση για τη σεζόν που φεύγει. Από βαθμολογικής άποψης τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει, διότι ούτως η άλλως έβδομοι θα τερματίσουμε, ωστόσο χρειάζόμαστε τη νίκη, ώστε να δικαιολογήσουμε την εφετινή μας πορεία. Για ακόμη ένα παιχνίδι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής αρκετοί ταλαντούχοι παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών. Γενικότερα είμαστε ευχαριστημένοι από τη συνολική μας πορεία».

 

 

 

 

 

Related posts

Τα Πετράλωνα 2-0 τον Άφοβο

Abola Team 3

Πανθησειακός-Τερψιθέα 0-5

Abola Team 3

ΔΟΥΡΕΙΟΣ – ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ 0-3 Τα στιγμιότυπα

admin