free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Να φτάσουμε το Χαϊδάρι όσο μπορούμε ψηλότερα!»

Το στίγμα του ενόψει της επόμενης σεζόν έδωσε ο τεχνικός του Α.Ο. Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης

 

 

 

Με ξεκάθαρη επιδίωξη ο Α.Ο. Χαϊδαρίου να θέσει τις υγιείς και στέρεες βάσεις από τώρα ώστε να δημιουργηθεί ένα σύνολο ικανό να πρωταγωνιστήσει και το κυριότερο να  στοχεύσει στην επιστροφή του στις ανώτερες κατηγορίες, λειτουργούν τα πάντα πλέον στους «κυανέρυθρους».

 

Η τελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος βρίσκει τον Α.Ο. Χαϊδαρίο να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Α.Ο. Περιστερίου, με τον τεχνικό Νίκο Παπαρούνη να αναφέρει τα εξής:

 

 

«Ολοκληρώνουμε τις εφετινές επίσημες υποχρεώσεις μας με μία δύσκολη εκτός έδρα αναμέτρηση κόντρα στον Α.Ο. Περιστερίου,. Για ακόμη μία φορά θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών.

Παράλληλα το μυαλό μας ήδη βρίσκεται στην επόμενη σεζόν, όπου στοχεύουμε να φτάσουμε το Χαϊδάρι όσο μπορούμε ψηλότερα».

 

Την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. του συλλόγου, στις εργασίες του οποίου αναμένεται να ληφθούν καίριες αποφάσεις αναφορικά με την παράταση της συνεργασίας με τον τεχνικό Νίκο Παπαρούνη και τους στενούς του συνεργάτες, αλλά και να τεθούν επί τάπητος πολλά μεταγραφικά ζητήματα που αφορούν ανανεώσεις, αλλά και μεταγραφές.

 

Για την προσεχή Τετάρτη έχει προγραμματιστεί φιλικό με τα Πετράλωνα στο «Τ. Χαραλαμπίδης» στις 5 μ.μ., όπου θα δοκιμαστούν αρκετοί παίκτες που προέρχονται παό την Κ-18, αλλά και ορισμένοι άλλοι, που βρίσκονται στο στόχαστρο της ομάδας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μηλιάς: «Πήραμε τεράστια νίκη, συγχαρητήρια στα παιδιά»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να δείξουμε σταθερότητα»

Kώστας Παλαιολόγος

«Μπαμ» με τον Δημήτρη Θανόπουλο o Φωστήρας!

Kώστας Παλαιολόγος