free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Προ των πυλών της ανανέωσης Διάνα Ηλιούπολης και Τσαμόπουλος

Μία ανάσα από την οριστικοποίηση της παραμονής του στον πάγκο της Διάνας Ηλιούπολης απέχει πλέον ο Γιώργος Τσαμόπουλος

 

 

 

Πολύ κοντά στην επέκταση της επιτυχημένης τους συνεργασίας βρίσκονται πλέον Διάνα Ηλιούπολης και Γιώργος Τσαμόπουλος, αφού στις μέχρι τώρα επαφές έχουν βρεθεί πολλά κοινά σημεία ως προς την γενικότερη φιλοσοφία τους.

 

Στην ανάρτηση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

 

Μεγάλη ημέρα η Κυριακή 12 Μαϊου για την ανδρική ομάδα της Διάνα Ηλιουπολης. Ο Γιώργος Τσαμόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του υποδέχονται το απόγευμα στις 5 τον πρωταθλητή «φονέα των γιγάντων», τον ιστορικό Φωστήρα Αθηνών, σε ένα παιχνίδι στο πλαίσιο της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

 

Ο αγώνας είναι ιστορικής σημασίας για δύο λόγους. Πρώτον γιατί η Διάνα αντιμετωπίζει έναν ιστορικό σύλλογο που δύσκολα βρίσκει στο δρόμο της και δεύτερον και κυριότερον γιατί ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα γιορτάσει μετά το πέρας της συνάντησης την καλύτερη βαθμολογική θέση στην σαρανταπεντάχρονη ιστορία της.

 

Η Διάνα βρίσκεται με 48 βαθμούς στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει πολλές ελπίδες, ακόμη και σε περίπτωση ήττας, να παραμείνει στην τιμητική αυτή θέση. Όλα εξαρτώνται βέβαια και από το αποτέλεσμα που θα φέρει το Χαϊδάρι στον εκτός έδρας αγώνα που δίνει απέναντι στο Περιστέρι. Η Διάνα στην ιστορία της έχει ως καλύτερη την 6η θέση που κατέλαβε το 2011 στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

 

Τρίτη ή τέταρτη στην βαθμολογία της κορυφαίας διοργάνωσης του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, η Διάνα έχει κάθε λόγο να γιορτάσει την Κυριακή το απόγευμα.

 

Ο προπονητής της Διάνα Γιώργος Τσαμόπουλος σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστήριξε ότι θα διεκδικήσει με τους παίκτες του την νίκη απέναντι σε μία ιστορική ομάδα. Ο κύριος Τσαμόπουλος έπλεξε το εγκώμιο του Φωστήρα (το βίντεο θα αναρτηθεί το Σάββατο το πρωί) για την φετινή του παρουσία στην διοργάνωση και υποστήριξε ότι ο «φονέας των γιγάντων» μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και του χρόνου στην 3η Εθνική κατηγορία.

 

Ένας άλλος λόγος για τον οποίον οι φίλοι της Διάνα μπορούν να τρέφουν αισιοδοξία είναι η πιθανολογούμενη ανανέωση της συνεργασίας του συλλόγου με τον Γιώργο Τσαμόπουλο. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις, οι οποίες – σύμφωνα με τον προπονητή – βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και αναμένεται να γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις μετά το πέρας του αγώνα της Κυριακής.

 

Μείνετε κοντά μας για να παρακολουθήσετε αύριο το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαμόπουλου ενώ για την φετινή χρονιά και το παιχνίδι της Κυριακής θα εκφραστεί επίσης και ο πολύπειρος επιθετικός της Διάνα ο Αντώνης Μπαλαφούτης.

 

Ο αγώνας της Κυριακής, ο τελευταίος χρονιάς, θα καλυφθεί και αυτός από την επίσημη σελίδα του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ μετά το πέρας του θα φιλοξενηθούν δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές των δύο ομάδων.

 

 

 

 

Related posts

Στις Γειτονιές της Αθήνας: “Ο Αντώνης Κουσουρίδης καλεσμένος στο Abola Sport”

Abola Newsroom

Ιντζέκαρος: «Νίκη που θα τονώσει την ψυχολογία μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Ανανέωσε ο Ζαχαρόπουλος