free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Οι μικροί δείχνουν το ταλέντο τους!»

Απόλυτα ευχαριστημένος απο την εικόνα των πιτσιρικάδων της ομάδας παρουσιάζεται ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θοδωρής Τρανός

 

 

Με στόχο μία όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση θα παραταχθεί ο Ήφαιστος Περιστερίου στην εκτός έδρας αανμέτρησή του κόντρα στη Νέα Ιωνία.

 

Οι «ροσονέρι», οι οποίοι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές έχουν εκπληρώσει τον αντικειμενικό στόχο της παραμονής, φιλοδοξούν να ολοκληρώοσυν με τον ιδανικότερο τρόπο τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τη σεζόν που φεύγει και στοχεύουν σε μία απόδοση, ανάλογη των δυνατοτήτων της ποιοτικής και ταλαντούχας ομάδας.

 

Με τον επιτυχημένο τεχνικό Θοδωρή Τρανό να μένει απόλυτα ευχαριστημένος από το πάθος και τη δίψα των πιτσιρικάδων για προσφορά:

 

«Στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και μετά την εξασφάλιση του στόχου της ανόδου, η αλήθεια είναι ότι στρέψαμε εξ’ ολοκλήρου το ενδιαφέρον μας στην επόμενη ημέρα που ξημερώνει για το σύλλογό μας. Δώσαμε τη δυνατότητα σε παιδιά που προέρχονταια από τις υποδομές μας να αρπάξουν την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται και να αναδείξουν το ταλέντο και τις ικανότητές τους,. Κάτι ανάλογο σκοπεύουμε να πράξουμε καις το ματς της τεελτυαίας αγωνισιτκή απέναντι στη Νέα Ιωνία.

 

Απέναντι στα Σούρμενα ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί και εκτιμώ ότι χάσαμε από λεπτομέρειες. Τα παιδιά των ακαδημιών είναι το μεγάλος μας κέρδος».

 

 

Related posts

Τσιμπάκης: «Συνεχίζουμε στην ίδια φιλοσοφία»

Kώστας Παλαιολόγος

Το αντίο του Γιαννακόπουλου

abola10

Όλα… μηδέν στο Περιστέρι

Ρένος Γιαμπουράς