free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δαβής: «Νιώθω υπερήφανος για τους μάγκες μου!»

Τον θαυμασμό του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ-18 εξέφρασε ο τεχνικός του Παράδεισου Αμαρουσίου Χρήστος Δαβής

 

 

 

Τη μέγιστη δυνατή διάκριση πραγματοποίησε η Κ-18 του Παράδεισου Αμαρουσίου με την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ!

 

Οι νεαροί «γαλάζιοι» θριάμβευσαν της Πεύκης με το ευρύ 3-0 στον τελικό της διοργάνωσης και κατέκτησαν πανάξια τον τίτλο αναδεικνύοντας πτυχές του ταλέντου του, όπως φυσικά και ένα δείγμα της υπέροχης δουλειάς που γίνεται απ’ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

 

Ο τεχνικός της ομάδας Χρήστος Δαβής με μήνυμά τιου στα social media αφιέρωσε εγκωμιαστικά σχόλια για τους πιτσιρικάδες του και τον άθλο που πέτυχαν .

 

Αναλυτικά το μήνυμα του τεχνικού του Παράδεισου:

 

«Κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος και κλείνουμε με τον πιο όμορφο τρόπο. Μια χρόνια με δυσκολίες , πίεση, απογοήτευση, στενοχώριες αλλά πάνω απ όλα μια χρονιά με τρέλα, πάθος, ψυχή και πολλές χαρές. Αυτά τα παλικάρια μου χάρισαν αλλη μια στιγμή που μπορώ να νοιώθω υπερήφανος. Υπερήφανος γιατί είναι μάγκες, μαχητές , παντελονατοι μα πάνω απ όλα ειμαι υπερήφανος για το ήθος που επέδειξαν . Τους ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου γιατί με κράτησαν “όρθιο” σαν προπονητή και έδειξαν ότι ο σύλλογος μας είναι μεγάλος. Ευχαριστώ επισης τον πρόεδρο κ.Ντουντούμη τους τεχνικούς διευθυντές κ. Αθανασίου και κ. Alexis Stoulis που μου εμπιστεύτηκαν το τιμόνι της ομάδας όπως και τους προπονητές που είχαμε συνεργασία κ. Σιμιτζογλου και κ. Δαλκυριαδη. Κλείνοντας ευχαριστώ τους γονείς που μας στήριξαν από τις 23 Σεπτέμβρη ως σήμερα σε 27 παιχνίδια. Καλό καλοκαίρι σε όλους!»

 

 

 

Related posts

Τα Μελίσσια 3-0 το Καλαμάκι

Βασίλης Θεόκλητος

Τζεβελέκας: Δεν μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

abola10

Βαγγέλης Βασιλόπουλος: “Η συλλογική δουλειά με αναδεικνύει σκόρερ στον Τριφυλλιακό”

Abola Team 3