free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Το μόνο που με νοιάζει είναι το γήπεδο!»

Στην ιδιάζουσα αξία που έχει αποκτήσει για την Αγία Ελεούσα η επιστροφή της στη φυσική της έδρα, αναφέρθηκε ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Τάκης Γιαννόπουλος 

 

 

 

 

Τη στιγμή όπου ολοκληρώθηκε η εφετινή σεζόν που βρήκε την Αγία Ελεούσα να διεκδικεί μέχρι τέλους την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στον ιδιαίτερα απαιτητικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, οι «κυανόλευκοι» φέρονται ήδη να έχουν ξεκινήσει να θέτουν σε εφαρμογή τα πλάνα τους που άπαντοναι στο σχεδιαμσό της επόμενης χρονιάς.

 

 

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας των δυτικών συνοικιών Τάκη Γιαννόπουλος μίλησε στο «apeagiaeleousa1936.gr» για το θέμα του γηπέδου που… καίει την ομάδα.

 

 

Αναλυτικά η δήλωσή του:

 

«Για όσους γνωρίζουν πράγματα της ομάδας, καταλαβαίνουν ότι η φετινή σεζόν ήταν ένας άθλος.

 

Για όσους δεν γνωρίζουν, θεωρείται μια αποτυχημένη χρονιά.

 

Για όλους εμάς που τρέχαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για τα προβλήματά της, θεωρούμε ότι πέρασε άλλη μία χρονιά σε μια κατηγορία που δεν μας αξίζει.

 

Το μεγαλύτερο αγκάθι στη λειτουργία της ομάδας και την πορεία λέγεται «γήπεδο». Είναι μάταιο να κάνουμε τα οποιαδήποτε σχέδια από τη στιγμή που δεν είμαστε στη φυσική μας έδρα.

 

Δεν σκέφτομαι ούτε πρωτάθλημα, ούτε τίποτα άλλο. Το μόνο που με απασχολεί είναι το γήπεδο.

 

Δεν ξέρω το αύριο της ομάδας χωρίς αυτό, σίγουρα θα υπάρχει και θα λειτουργεί αλλά δεν ξέρω εγώ αν θα είμαι μπροστά σ’ αυτό ή πίσω».

Related posts

Συνεχίζει με τον Νίκο Κουνάδη το Καματερό!

Καρπούζας: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε…»

Kώστας Παλαιολόγος

Αρνείται να χάσει το Καματερό!

Abola Team 2