free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Κρούση Ταταύλων σε Καπράλο για το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή

Την ανάληψη του νευραλγικού πόστου του Τεχνικού Διευθυνττή στον Γιάννη Καπράλο πρότειναν τα Ταταύλα

 

 

Σε πλήρως επαγγελματικά πρότυπα φαίνεται να κινούνται τα πάντα πλέον στα Ταταύλα!

 

Η εκπλήρωση του αντικειμενικού στόχου της ανόδου στην Κατηγορία, η οποία μάλιστα συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ φαίνεται ότι έχει ανοίξει για τα … καλά την όρεξη των ιθυνόντνω του ιστορικού σωματείου, οι οποίοι με τη σειρά τους προσβλέπουν στη δημιουργία ενός πολύ δυνατού κι ανταγωνιστικού συνόλου.

 

Ικανού, να διεκδικήσει μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στα δύσβατα μονοπάτια της επόμενης κατηγορίας.

 

Κάτω από αυτό το πρίσμα, οι άνθρωποι, που ηγούνται των τυχών του σωματείου των νοτίων προαστίων φέρονται να έχουν ήδη κάνει τις πρώτες τους ενέργειες που άπτονται στον σχεδιασμό της καινούριας σεζόν.

 

Συγκεκριμένα έγινε κρούση στον Γιάννη Καπράλο να αναλάβει το νευραλγικό πόστο του Τεχνικού Διευθυντή και να έχει τη γενικότερη ευθύνη που αφορά την διαμόρφωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

 

Με την πλευρά του έμπειρου προπονητή να εξετάζει θετικά την συγκεκριμένη προοπτική χωρίς όμως να έχει απαντήσει οριστικά.

 

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί, ότι ο Καπράλος, ο οποίος προ ημερών αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Κορωνίδας , παράλληλα ασκεί με ιδιαίτερη επιτυχία καθήκοντα υπεύθυνου των τμημάτων Ακαδημίας του σωματείου

 

 

 

Related posts

Πήρε το διπλό με «ψυχή» ο Ιπποκράτης!

Abola Newsroom

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (26/11/22)

Abola Newsroom

Ντέτσικας: «Δείξαμε την ποιότητά μας»

Kώστας Παλαιολόγος