free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπέτας: «Έχουμε ακόμη μία ευκαιρία με την ΑΕ Περιστερίου»

Στην κρισιμότητα του επερχόμενου αγώνα μπαράζ με την Α.Ε. Περιστερίου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ιπποκράτη Κώστας Ζαμπέτας

 

 

 

 

 

Πάλεψε όσο μπορούσε ο Ιπποκράτης για την πολυπόθητη  νίκη στο παιχνίδι μπαράζ του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Άρη Καλαμακίου, ωστόσο, κάποιες λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά και εξώθησαν την ομάδα των δυτικών προαστίων στην ήττα με 1-0 από την ομάδα του Θανάση Ζαμπούρα.

 

Η ομάδα του Ιπποκράτη ωστόσο εξακολουθεί να τρέφει ελπίδες για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου, στην Β’ Κατηγορία, δεδομένου ότι την προσεχή Κυριακή θα κληθεί να αντιμετωπίσει την γειτονική Α.Ε. Περιστερίου σε νοκ άουτ ματς, ο νικητής του οποίου θα διατηρήσει τις πιθανότητές του.

 

Με τον τεχνικό Κώστα Ζαμπέτα να δίνει το στίγμα του:

 

«Θεωρώ ότι απέναντι στον Άρη Καλαμακίου προσπαθήσαμε για το καλύτερο, ωστόσο ο αντίπαλός μας κέρδισε δίκαια, Πλέον έχουμε μπροστά μας μία ακόμη ευκαιρία κόντρα στην ΑΕ Περιστερίου, αλλά αντίπαλό μας θα έχουμε και την κόπωση. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι και απόλυτα προσηλωμένοι γι’ αυτό το κομβικό ματς».

 

 

 

 

 

Related posts

Αθανασόπουλος: «’Όσο ψηλότερα γίνεται με όμορφο ποδόσφαιρο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Οι παίκτες μου βρίσκουν συνεχώς κίνητρα…»

Kώστας Παλαιολόγος

Εθνικός Αστέρας-Κηφισιά 2010 3-4

Abola Team 3