free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Να διορθώσουμε τα λάθη που έγιναν»

Στην ανάγκη διόρθωσης των παραλείψεων που έγιναν στη διάρκεια της εφετινής περιόδου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Α.Ο. Ιλίου Γιώργος Τζώτζης

 

 

 

 

Με ξεκάθαρη πρόθεση την δημιουργία ενός συνόλου που θα θέσει πρωταγωνιστικές βλέψεις , στρέφουν το βλέμμα τους στον Α.Ο. Ιλίου ενόψει της επόμενης περιόδου.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων στην «παρθενική» της σεζόν στη Α’ Κατηγορία έδειξε ανταγωνστικό πρόσωπο, ωστόσο, η έλλειψη εμπειρίας την καταδίκασε στον υποβιβασμό, παρά τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στο μεγαλύτερο διάστημα του εφετινού «μαραθωνίου»

Με τον τεχνικό Γιώργο Τζώτζη να κάνει την αυτοκριτική και τον μίνι απολογισμό του:

«Κάναμε την προσπάθειά μας, θεωρώ ότι φανήκαμε αρκετά ανταγωνισιτκοί, ωστόσο η έλελψη εμπειρίας και ορισμένα λάθη μας, δεν μας επέτρεψαν να υλοποιήσουμε τον στόχο της παραμονής και θα πρέπει να τα διορθώσουμε, ενόψιε της επόμενης σεζόν.

Θα παρουσιάσω εντός των ημερών στη διοίκηση την έκεθσή μου, θα συζητήσουμε θα τα βάλουμε κάτω και θα συζητήσουμε για την παραμονή μου η όχι στην ομάδα. Αυτό που είναι βέβαιο, είναι ότι οι προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια  θα συνεχιστούν μέχρι τα τέλη Μαϊου, όπου και πρόκειται να δοκιμαστούν ορισμένοι ποδοσφαιριστές  που έχουν κεντρίσει την προσοχή της ομάδας»

 

Related posts

Το Περιστέρι είναι εδώ!

abola10

Παπαρούνης: «Πήραμε μία νίκη ψυχολογίας»

Kώστας Παλαιολόγος

ΔΙΑΝΑ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1–0

abola10