free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπούρας: «Ήμασταν αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό!»

Στους τομείς που οδήγησνα την ομάδα του στην ιστορική άνοδο στην Β’ Κατηγορία αναφέρθηκε ο τεχνικός του Άρη Καλαμακίου Θανάσης Ζαμπούρας 

 

 

 

Την εκπλήρωση του αντικειμενικού στόχου της ανόδου στην Β’ Κατηγορία πανηγύρισε ο Άρης Καλαμακίου χάρη στη σπουδαία του νίκη επί του Ιπποκράτη με 1-0 στον αγώνα μπαράζ του περασμένου Σαββάτου.

 

 

Ο Θανάσης Ζαμπούρας έβαλε τη δική του πινελιά αυτό το διάστημα που βρέθηκε στην άκρη του πάγκου  του συλλόγου των νοτίων προαστίων προσθέτοντας ακόμη μία … άνοδο στην γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις προπονητική του καριέρα.

 

Ο επιτυχημένος τενχικός αναφερόμενους στους τομείς που οδήγησνα την ομάδα του σε αυτή την σπουδαία άνοδο έσπευσε να σημειώσει τα εξής:

 

«Καταφέραμε μέσα από την διαδικασία των μπαράζ να προβιβαστούμε στην Β Αθηνων.

Σε έναν αγώνα μπαραζ όλα μπορούν να γίνουν άσχετα αν έχεις η δεν έχεις πλεονέκτημα έδρας.

Παρόλα αυτά η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του ματς από τον αντίπαλο μας καθώς έδειξε από το πρώτο λεπτό ότι ήμασταν αποφασισμένοι να κατακτήσουμε την νίκη.

 

Πολλά μπράβο στον πρόεδρο της ομάδας Κο  Λευτέρη Σφυρίδη που παρείχε τα πάντα σε παίκτες και προπονητές,  στην ψυχή της ομάδας Μανώλη Γεωργαντίδη που δεν έλειψε ποτέ από δίπλα μας είτε από αγώνα είτε από προπόνηση,καθως μεγαλο μεριδιο της ανοδου εχει και  ο  Στεφανος Κουμερτας που έδωσε και εκείνος τα καλύτερα στην ομαδα.

 

Τέλος πολλά μπράβο στους παίκτες καθώς ως πρωταγωνιστές έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο της ανόδου.

 

Ο Άρης Καλαμακίου ως πολύ νέο μέλος της ΕΠΣΑ θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Β Αθηνών και θα προσπαθήσει να γίνει όσο πιο ανταγωνιστικός μπορεί για την καλύτερη δυνατή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

 

Απαρτίζεται από ανθρώπους ταπεινούς που αγαπούν τον σύλλογο και ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει.

Η ομάδα θα συνεχίσει έως τέλος Μαΐου με φιλικά παιχνίδια τις υποχρεώσεις της και μετά θα μπει στην διαδικασία του προγραμματισμού της νέας χρονιάς».

 

Related posts

«Επένδυση» με Παπαϊωάννου η Κηφισιά 2010

Kώστας Παλαιολόγος

Νεοπεντελικός-ΑΕ Περιστερίου 2-1

Abola Team 3

Μαυρίκος: «Στο δεύτερο μέρος έγειρε το γήπεδο με τους μικρούς μας!»

Kώστας Παλαιολόγος