free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε με τον Λευτέρη Καλατζή ο Προμηθέας

Στην επέκταση της συεργασίας του με τον Λευτέρη Καλατζή προχώρησε ο σύλλογος των ανατολικών προαστίων

 

 

 

Οριστικά με τον Λευτέρη Καλατζή στην άκρη του πάγκου του θα πορευτεί ο Προμηθέας και την επόμενη σεζόν.

 

Η εξαιρετική πορεία της ομάδας σε συνδυασμό με τον πολύ αξιοπρόσεκτο έργο, που παρουσίασε ο επιτυχημένος τεχνικός μαζί με τους στενούς του συνεργάτες, δεν άφησαν ασυγκίνητη τη διοίκηση του συλλόγου των ανατολικών προαστίων, η οποία του εμπιτεύθηκε τις τύχες της ομάδας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.Παράλληλα, του ανατέθηκε και η πλήρης ευθύνη όλων των τμημάτων υποδομών, τομέας, όπου στο σωματείο δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

 

Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας του με τον Προμηθέα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ο Λευτέρης Καλατζής έσπευσε να σημειώσει τα εξής:

 

«Νιώθω πολύ όμορφα για το γεγονός ότι επέκτεινα την συνεργασία μου με την ομάδα για τρίτη διαδοχική σεζόν.  Μάλιστα θα έχω και τη δυνατότητα να ηγηθώ και στην αξιοποίηση και καλύτερη οργάνωση των ακαδημιών.

 

Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να φανώ όσο το δυνατόν πιο προσηλωμένος στη δουλειά μου, αλλά και να αξιοποιήσουμε όσο το δυαντόν περισσότερα παιδιά.   Παράλληλα, αποσκοπούμε την επόμενη σεζόν να δημιουργήσουμε ένα νεανικό σύνολο με πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές που θα έχουν υψηλό δείκτη φιλοδοξιών».

 

 

Φιλικό με τον Αρίωνα στο γήπεδο του Υμηττού θα δώσει το ερχόμενο Σάβατο ο Προμηθέας στις 5 μ.μ.

 

Related posts

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Συνδέσμου Προπονητών Αθήνας

Γιώργος Ανανίδας

Ιπποκράτης-Πανθησειακός 1-0

Abola Team 3

Καπράλος: «Δεν παρεκκλίνουμε από τον στόχο»

Kώστας Παλαιολόγος