free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Ευχής έργον να γίνει γιορτή του ποδοσφαίρου!»

To στίγμα του για το επερχόμενο παιχνίδι μπαράζ ανόδου με τον Φοίνικα Περιστερίου έδωσε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου

 

 

 

 

Στους ρυθμούς του κυριακάτικου οριακού αγώνα μπαράζ με τον Φοίνικα Περιστερίου κινούνται τα πάντα πλέον στην Κηπούπολη.

 

Στην φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων προετοιμάζονται για ένα ντέρμπι, το οποίο διαθέτει παράλληλα και τον έντονο τοπικιστικό χαρακτήρα. Στοιχείο, το οποίο προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη ιδιαιτερότητα.

 

Με τον τεχνικό Δημήτρη Φιλίππου να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

 

«Προετοιμαζόμαστε για ένα πραγματικό ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων γειτονικών, Ένα παινίδι το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει μία κατηγορία, αλλά και τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

 

Γενικότερα πάντως και από τη συνολική μας εικόνα και πορεία εκτιμώ ότι νιώθουμε πετυχημένοι. Άλλωστε, συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικα΄της Κηπούπολης, η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις για τέταρτη διαδοχική σεζόν

 

Όσον αφορά το επερχόμενο παιχνίδι μπαράζ, ευχής έργον είναι να διεξαχθεί ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει γιορτή για το ποδόσφαιρο της ευρύτερης περιοχής, αλλά και του αθηναϊκού ποδοσφαίρου γενικότερα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα κι εκτιμώ ότι έχουμε τις δυνατότητες να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να πανηγυρίσουμε μία σπουδαία άνοδο»

 

 

Related posts

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-0: Τα στιγμιότυπα

abola10

Το ευχαριστώ του Τρυφέρη στη Λαύρα και τα συγχαρητήρια στο Βύρωνα

abola10

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: «Δύσκολο ματς με Αστέρα Ζωγράφου»

abola10