free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Κληρώνει» για τον Βασίλη Σκαλτσά στην Αναγέννηση Πετρούπολης

Κρίσιμες προβάλλουν οι επόμενες ημέρες στην Αναγέννησης Πετρούπολης αναφορικά με το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας με τον επιτυχημένο τεχνικό Βασίλη Σκαλτσά

 

 

 

 

Το θέμα διευθέτησης της τεχνικής ηγεσίας αποτελεί προτεραιότητα στην Αναγέννηση Πετρούπολης αναφορικά με τη χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης απαιτητικής σεζόν.

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι ιθύνοντες του σωματείου των δυτικών προαστίων ενδέχεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας να κάνουν το καθοριστικό ραντεβού με τον τεχνικό Βασίλη Σκαλτσά, ώστε να συζητήσουν από μηδενική βάση το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους και την επόμενη σεζόν.

 

Η εξαίσια πορεία του δευτέρου γύρου, σε συνδυαμό με το αξιόλογο έργο, που έχει παρουσιάσει ο Βασίλης Σκαλτσάς έχουν δημιουργήσει πολύ θετικό κλίμα για την επέκταση της συνεργασίας του έμπειρου προπονητή με τον σύλλογο και βέβαια, αυτό που απομένει, είναι οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν σε θέματα που άπτοντια της γενικότερης φιλοσοφίας που θα διέπει το σωματείο.

 

Από εκεί κι έπειτα οι δοκιμές ποδοσφαιριστών και τα φιλικά παιχνίδια θα συνεχιστούν μέχρι τα τέλη Μαϊου, ενώ στις προτεραιότητες όλων είανι η αξιοποίηση παικτών, που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών.

 

 

 

 

 

Related posts

Αθανασόπουλος: «Νίκη σε κάθε ματς με καλό ποδόσφαιρο»

Kώστας Παλαιολόγος

Το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team

ΑΕ Αιγάλεω-Τόλμη Περιστερίου 5-0

Abola Team 3