free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έγραψε ιστορία η Λυκόβρυση!

Τα… τρελά μωρά του Κώστα Ιωάννου πανηγυρίζουν την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ!

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ 1-3

Μέρα γιορτής για τη Λυκόβρυση αφού κατάφερε να πάρει νίκη άνοδο μέσα στο γεμάτο απο κόσμο γήπεδο της Χωράφας.

Όλα έδειχναν απο την αρχή οτι ήταν η μέρα της.Μόλις στο 4ο λεπτό η Λυκόβρυση κατάφερε να σκοράρει όταν απο το βολέ του Κέμπα η μπάλα έφτασε στη μεγάλη περιοχή της Ανθούπολης.Ο Κοσκινάς γλίστρησε,ο Μαντατζής το εκμεταλλεύτηκε και σε κενή εστία έκανε εύκολα το 0-1.Τρία λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν κόρνερ,ο Μιγκάκης  παίρνει την κεφαλιά με την μπάλα να ακουμπάει και στον Μιλάνι και να καταλήγει στα δίχτυα. 0-2 .Πριν καταλάβει  η Ανθούπολη τι έχει συμβεί ήρθε το 0-3 με παρόμοια φάση όπως του 0-1.Μακρινή μπαλιά απο την άμυνα,οι αμυντικοί δεν μπορουν να απομακρύνουν την μπάλα ο Μαντατζής με τρομερό ψιλοκρεμαστό σκοράρει για δεύτερη φορά και δίνει διαστάσεις θριάμβου.

Στο 28’ ήρθε η απάντηση της Ανθούπολης με τον Ρεζτσόβ να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και να βάζει φωτιά στο ματς αφού με ισοπαλία την άνοδο έπαιρνε η Ανθούπολη.Απο αυτό το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το τελικό σφύριγμα.Λίγα λεπτά μετά μεγάλη φάση χάνει ο Κυριαζής καθώς το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ απο το κάθετο αριστερό δοκάρι του Κέμπα.

Στο 70’ ο Κυριαζής κερδίζει πέναλτι.Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μιχαλακέλης όμως είχε απέναντι του έναν ψυχωμένο Κέμπα που έκανε την απόκρουση του αγώνα βάζοντας έτσι τέλος στα όνειρα των γηπεδούχων.Το τελικό σφύριγμα έφερε την Λυκόβρυση  στα ‘’σαλόνια’’ της Α’ κατηγορίας.

Ανθούπολη Γ. Κοσκινάς, Δούκας, Τσαγκής (78’ Μελέτης), Μ Κοσκινάς, Τομπουλίδης, Λέκκας, Ρεζτσόβ, Δούμας (51’ Παππάς), Μιχαλακέλης (55’ Καρβέλας), Κυριαζής, Ν. Στρείδης

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Κέμπας, Μιγκάκης, Κατσιώρης, Κουτσούκος (78’ Ψαρομιχαλάκης), Αγγελής, Καβαλάρης, Μαντατζής, Μίτογλου, Μιλάνι (59’ Σουλιώτης), Σταματέλος, Πάγγας.

Διαιτητής:Ευαγγέλου     A’ βοηθός: Σαμοίλης     Β’ βοηθός: Φωτόπουλος

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Με τον Αίμο παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Να παραμείνουμε προσηλώμενοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Ένας Πρωταθλητής για τον ΠΟΨ