free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κηπούπολη: «Όλοι στο γήπεδο για την άνοδο!»

Τη στήριξη των πιστών της οπαδών ζήτησε η διοίκηση της Κηπούπολης για τις ανάγκες του κομβικού μπαράζ ανόδου με τον Φοίνικα Περιστερίου

 

 

 

Στους ρυθμούς του κυριακάτικου κομβικού αγώνα μπαράζ με τον γειτονικό Φοίνικα Περιστερίου κινούνται τα πάντα πλέον στην Κηπούπολη.

 

Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση του φιλόδοξου συλλόγου με ανακοίνωση που εξέδωσε, κάλεσε τους πιστούς της οπαδούς να δώσουν βριοντερό παρών και να εμψυχώσουν τους παίκτες του Δημήτρη Φιλίππου, με στόχο να φτάοσυν στο αποτέλεσμα, που θα χαρίσει το πολυπόθητιο εισιτήριο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Το Δ.Σ. του Α.Ο ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη μία ημέρα πρίν τον καθοριστικό αγώνα που δίνει η ομάδα μας για την Άνοδο στην Α’ ΑΘΗΝΑΣ να ευχαριστήσει ΟΛΟΥΣ τούς ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ του Συλλόγου μας , το ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ team , όλους αυτούς που “έσφιξαν” τα δόντια ώστε να βρίσκονται εκεί με σκοπό να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση του ονείρου , όλους τούς ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ που βρίσκονται κάθε ημέρα στις προπονήσεις της ομάδος μας αλλά και αυτούς που αγνόησαν τις χιλιομετρικές αποστάσεις με σκοπό να συνδράμουν στο πλευρό των παιδιών μας .

Πραγματικά είναι συγκινητικό να νιώθεις και να αφουγκράζεσαι την ανιδιοτελή αγάπη όλων αυτών που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα μας .

 

ΚΥΡΙΟΙ για όλους εμάς είσαστε ήδη ΝΙΚΗΤΕΣ !

Ο Σύλλογος έχει καταφέρει μεγάλα πράγματα έχει καταφέρει να βγαίνει πιο δυνατός μέσα από όλες τις δοκιμασίες του αρκεί η δύναμή του να είναι ενωμένη !

 

ΟΛΟΙ ! λοιπόν ραντεβού την Κυριακή στης 17:00 δίπλα στην ομάδα μας μακριά από την φυσική μας έδρα αλλά στο φιλόξενο Πετρούπολης Β’ (ΑΛΚΥΩΝ) και ας χαρούμε την αυριανή γιορτή και πάντα μέσα στα αθλητικά πλαίσια να πανηγυρίσουμε την επιτυχία της ομάδος μας .

 

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΤΟ Δ.Σ.»

Related posts

«Να μείνουμε πάντα σοβαροί»

Kώστας Παλαιολόγος

Με τριάρα η Μεταμόρφωση!

Abola Team

«Επένδυση» με Κλαούντιο Φερετάι τα Ιλίσια 2004

Kώστας Παλαιολόγος